Koji filmovi nas očekuju u Cinestaru u ožujku?

| Art |

Koji filmovi nas očekuju u Cinestaru u ožujku?
Novi filmovi u Cinestaru!

Cinestar nam mjesečno dovodi velik broj blockbustera u kina, a često radi posla, fakulteta ili škole zaboravimo pogledati filmove koje baš želimo. Upravo zato bolje je pripremiti se unaprijed, pa vam donosimo pregled filmova koje ne smijete propustiti u ožujku.

1) 300: Uspon carstva

2007. izašao je hit film "300", poznat po specifičnim vizualima koje nitko do sada nije uspio rekreirati ili kopirati. 6. ožujka u kino dolazi nastavak, ali u stvari svojevrsna priča iz druge perspektive same radnje prvog filma "300". Radnja nastavka vrti se oko grčkog generala Temistokla, koji se bori protiv masovne invazije perzijskih sila predvođenih Kserksom, smrtnikom koji je postao bog i Artemizijom, osvetoljubivom admiralicom perzijske mornarice. Glume Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton i Eva Green.

300: Uspon carstva

2) Majstori

U kina je došao još jedan domaći film vrijedan pogleda. Radi se o komediji "Majstori" Dalibora Matanića. Priča se vrti oko domaćice Keke koja nije zadovoljna u braku s Bajom, a stalno joj se udvara nespretni majstor Ilija. Na kraju u priču ulazi i treći momak, a što se dogodi s fatalnom Kekom morat ćete otkriti u kinu. Film dolazi 13.ožujka, a glume Areta Ćurković, Nikša Butijer, Bojan Navojec i neodoljivi Goran Bogdan.

Majstori

3) Need for speed

Ekranizacija jedne od najpopularnijih automobilističkih igrica dolazi i u naša kina 20. ožujka. Radi se o adrenalinskom filmskom hitu čija se radnja vrti oko priče street-racera koji sudjeluje u utrci koja se vozi preko cijele Amerike kako bi se osvetio bivšem poslovnom suradniku. Impresivna stvar u filmu su svakako automobili, pa nećete pogriješiti povedete li svoju jaču polovicu pogledati upravo ovaj blockbuster. U filmu glumi Aaron Paul, Dominic Cooper, Dakota Johnson i Michael Keaton, a sugeriramo vam gledanje u 4DX kinu jer kritičari preporučuju baš gledanje "Need for speeda" kao vrlo efektnog filma za 4DX kino.

Need for speed