Koje su 5 must have namirnice poznatih?

| Wine and dine |

Poznata celebrity nutricionistica Kimberly Snydera za Beautylish je otkrila kojih su to top  5 must have namirnica za vitkost, ljepotu i zdravlje koje imaju njezini klijenti, poznate i bogate osobe u svojim domovima. Ako su dovoljno dobri za nju i njih, što mi čekamo? Požurimo u supermarket!

 1. Limuni
  Limuni
  Limun:ispunjen vitaminom C i enzinima koji osnažuju vaš metabolizam i jetru. Limun je jedan od glavnih detoksikatora koji morate imati u svome domu, uvijek! Predlažemo vam da vam prijeđe u svakodnevnu naviku i da dan započnete šalicom tople vode i kriškom limuna!
 2. Stevija u tekućini
  Stevija u tekućini
  Stevija u tekućini: nova revolucija na tržištu! Ovaj prirodni zaslađivač bez kalorija je idealan izbor da kavi, mlijeku ili čaju dodate malo slatkoće. I za razliku od fruktoze, stevija neće uznemiriti vaše razine šećera u krvi.
 3. Nutritivni kvasac
  Nutritivni kvasac
  Nutritivni kvasac (prehrambeni kvasac): iako ne zvuči primamljivo, kvasac u prahu je najbolji prijatelj vegana. Primarni kvasac je potpuna bjelančevina, a samo 1 i pol žličica dnevno zadovoljava 100% B vitamina koji trebamo uzeti svakodnevno. Pospite salatu ili tjesteninu od cjelovitog pšeničnog brašna s kvascem!
 4. Miješana zelena salata
  Miješana zelena salata
  Miješana zelena salata: kristalka, beby špinat, rukola: Jedite više salate, više zelenog, jer je vrlo bitna za ravnotežu kiselina koje stvara hrana a i od salate imat ćete sjajan ten! Samo je obavezno, dobro operite!
 5. Quinoa
  Quinoa
  Quinoa: kraljica žitarica bogata esencijalnim aminokiselinama, bez glutena, prepuna kalcija, fosfora i željeza pružiti će organizmu dugotrajnu energiju. Kuha se 20 minuta (što je brže od smeđe riže) a idealna je kao lak obrok za večeru. Probajte!