Zavodnica Kelly Brook u donjem rublju

| Fashion |

Kelly Brooke New Look nova kolekcija

Kelly Brook, žena s najpoznatijim oblinama na svijetu ponovo nas je podsjetila zašto je poznata pod tim nazivom. Nakon što se njena prva kolekcija donjeg rublja za New Look rasprodala u trenu, ne čudi nas što ju je ovaj high street dućan ponovo angažirao. S obzirom na to da je Kelly poznata po tome što ima tijelo za koje bi mnoge žene ubile ne znamo tko bi bio bolje zaštitno lice kampanje za donje rublje s njenim vlastitim potpisom.

Kelly Brooke New Look nova kolekcija
Kelly Brooke New Look nova kolekcija

Kolekcija je izrađena pod utjecajem ženstvenosti i 50-ih godina u nježnoj čipki, s raznim naborima i od finog satena, vrlo je razigrana i fina, a namijenjena je ženama s većim oblinama poput Kelly. Sigurni smo da upravo to ovu liniju donjeg rublja čini poželjnom jer se ni jedna žena ne osjeća seksi kada mora kupiti seksi donji veš u skoro najvećoj veličini jer veličine počinju od nevjerojatnog broja 32.

Cijena ovih komada pod utjecajem vintagea neće biti visoka, pa će se grudnjaci iz Kellyne linije prodavati već od 50 kuna, a naći će se u prodaji kroz nekoliko dana. Moramo priznati da Kelly koja ima 32 godina izgleda jednako zanosno kao i prije te da joj i dalje zavidimo na tom božanstvenom tijelu i seksi oblinama.