Kapute i pelerine s potpisom blackpearl by Sara Lončarić obožavat ćete ove zime

| Fashion |

Topli, mekani, decentni, luksuzni i jednostavno chic 

Dolaskom hladnijih dana nosimo ih kao «drugu kožu», a pronaći onaj pravi, jedinstveni, na kojem treba biti utkano naše ime i osobnost, dobro znamo, često nije nimalo lako. S kaputima, naprosto, ne bi trebalo biti kompromisa. Kvaliteta, elegancija i šarm tek su polazišne točke u našoj potrazi. Blackpearl by Sara Lončarić iznenađuje i oduševljava kolekcijom koja je istovremeno i praktična i jedinstvena; izuzetno kvalitetna u materijalima i izvedbi, nosiva, protkana vječnom elegancijom toliko inspirativnih prošlih modnih desetljeća. Lepršave pelerine prizivaju šarm pariških modnih kulisa; besprijekorno krojeni kaputi vode nas u kozmoplitsku lakoću gradske šik dame mondenih europskih metropola.

Pokušavam stvarati poput umjetnika - jedino onda kad hoću reći nešto važno. Bitan mi je moj ritam i činjenica da imam vremena svakom komadu u kolekciji posvetiti dovoljno pažnje - reći će dizajnerica Sara Lončarić.

A ta je nit vodilja utkana u svaki komad. Bazična odjeća kao spoj moderne otmjenosti i djevojačke nevinosti postaje bezveremenska i vječna. Blackpearl kapute i romantične pelerine voljet će žene koje cijene luksuz, eleganciju i ležernost, žene istodobno snažne i suptilne. Svaki komad šalje određenu poruku: skrivajući svoju ženstvenost do izražaja više dolazi srčanost, životna snaga i seksepilnost. A Blackpearl dame su radosne, bezbrižne i pune života.