Kamena kuća s wow efektom!

| Design |

Kamena kuća s wow efektom
Ovo je kamena kuća s WOW efektom!

Bilo da ste fascinirani njenom L građom, bazenom ili vrtom, ovo je genijalan primjer upotrebe kamena za suvremeni dom. Kuća je djelo Ando Studija.

S obzirom na to da je kuća pretežito otvorena i u staklu, zamišljena je kao rezidencija na toplijim krajevima gdje pritom i manje puše vjetar. Veliki vrt krasi bazen koji daje dojam da je bez kraja jer se stapa s travom i terasom kuće. Upravo je taj dio kuće ''osuđen'' na više sunca, a pruža i mogućnost objedovanja vani, na nešto hladnijem namještaju koji je ugrijan mekim jastucima.

Kamena kuća s wow efektom
Kuća je na samoj granici umjetničkog djela

Krov je rađen na specifičan način; Granice kuće stapaju se s vrtom u maniri umjetničkih djela, pa tako iznad pojedinih površina imamo samo crne pruge koje se po potrebi mogu skupiti u čvrsti krov pa vaš namještaj neće pokisnuti. Do te terase vode nepravilne pruge kamenja po travnjaku, a sličan princip je napravljen i na ulazu u kuću. Tamo je posloženo kamenje koje daje dojam polomljene staze između koje raste trava, a pored puta sa svake strane stoji lavanda i razne voćke čim ne daju samo pop boje, već i ugodan miris pri samom ulasku na posjed. Zaista neodoljivo!

Kamena kuća s wow efektom
Ulaz u kuću je prelijep, ali i mirisan