Kakve ćemo badiće nositi ovog ljeta?

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

 

@beyonce
@beyonce

Znamo da je tek ožujak, ali nikad nije prerano za planiranje ljetne sezone i maštanja o vrućim vikendima provedenima na plaži. Sigurno nismo jedini!

Također, nadu nam ulijeva činjenica da je velik broj kupaćih kostima, za koje znamo da će biti trendi sljedeće sezone, puno laskavije na ženskoj figuri od nekih trendova koje smo viđali u prošlosti. (čitaj: tange).

Od primjerenih izreza pa sve do modela koji nude PUNO potpore na pravim mjestima - u 2016. sve se vrti oko bikinija koji ipak ponešto ostavljaju mašti na volju. I obožavamo ih!

 

"BALCONETTE" 

Ništa vam neće visiti ni ispadati iz ovog modela. Strukturirani top nudi puno više potpore od običnih bikinija koji se vežu oko vrata. Plus: čine savršen retro look u kombinaciji s onim gaćicama visokog struka koje želite još od prošle sezone. 

ASOS
ASOS

JEDNODIJELNI BADIĆ BEZ NARAMENICA

Retro je IN! Ali nemojte misliti da to podrazumijeva one badiće kakve nosi vaša baka jer jednodijelni su badići za sezonu pred nama dobili kompletan makeover. Jedan od najvećih trendova jednodijelnih badića su modeli bez naramenica...i po mogućnosti s malim remenom oko struka.

@stylemegrasie
@stylemegrasie

PRIMJERENI IZREZI

Još jedan način kako su jednodijelni badići dobili makeover: uključujući izreze! Ali ne bilo kakve. Važno je da su izrezi na badiću smješteni na odgovarajuća mjesta tako da vaš bikini izgleda seksi, bez previše vulgarnosti. 

VISOKI OVRATNIK

Povratak mode 70-ih primijetili smo i u svijetu bikinija. "Halter-neck" stil ili visoki ovratnik, posebno će se svidjeti svim djevojkama koje su se zasitile svih uobičajenih trendova gdje je dekolte u prvom planu. 

Guess Swimwear
Guess Swimwear

MODELI NA JEDNO RAME

Baš poput visokog ovratnika, postoji nešto tako seksi i laskavo kada pokazujemo ramena na ženstven način, bez upotrebe dekoltea kao oružja. A kako tek predivno izgleda ovaj gornji dio kad ga kombinirate sa suknjom - idealan je za savršen "after-beach" look!

@thistimetomorrow
@thistimetomorrow

SPORTSKE SILUETE

Zahvaljujući sportskim trendovima koji trenutno vladaju (čitaj: tenisice, bomber jakne, kompletan sportski look), naši su životi postali toliko ugodniji. Ako ništa drugo, s ovakvim modelima badića nikad nećete imati strah da će vam nešto ispasti jer su dizajnirani za djevojke u pokretu.

@vivaluxury
@vivaluxury