Kako izgleda casting kada bira Christan Louboutin?

| Fashion |

Zanima vas kako izgleda casting na kojem izabrana sretnica osvaja 150 000 eura, a da bi pobijedila mora zadiviti velikog Christiana Louboutina? Kao nepregledna rijeka zgodnih djevojaka gdje se da dođete na red čeka i po nekoliko sati...

Martini je pokrenuo veliku globalnu potragu za novim zaštitnim licem koje će u glavnoj ulozi njihove kampanje naslijediti prekrasnu Charlize Theron, Nicollette Sheridan i zanosnu Monicu Belluci. MARTINI, piće koje obožava James Bond na ovom projektu surađuje sa najslavnijim dizajnereom cipela, Christian Louboutinom kojem je dodjeljena uloga predsjednika žirija koji će među stotinama tisuća djevojaka odabrati novu zvijezdu.

Djevojka koju traže mora najbolje demonstrirati martinijevu filozofiju “LUCK IS AN ATTITUDE’ (Sreća je stav) koja promiče razigranost i potiče sve da žive svoj život maksimalno bez kompromisa.

Pobjednica će osim što će zabljesnuti kao žaštitno lice Martinijeve kampanje, dobiti i već spomenutih 150 000 eura, 12 pari cipela iz ateljea Christian Louboutina te 12 outfita najpoznatijih svjetskih dizajnera. 

Jučerašnjim prvim “MARTINI Royale” castingom otvorenim za sve zainteresirane žene iznad 25 godina u londonskom “Design Museum-u” započela je velika akcija traženja ove “it” djevojke. Akcija se nastavlja 28. Svibnja globalnim castingom u 25 zemalja diljem svijeta, od Brazila, Španjolske, Južne Afrike do Italije. Pobjednicu koju će odabrati žiri na čelu s Louboutinom ćemo saznati u listopadu, a do tada ćete kandidatkinje moći pogledati na Facebook stranici Martinija gdje će morati uplodati kratki video u kojem će objasniti zašto bi baš one trebale postati Martinijeva zvijezda.  

Djevojke, ako mislite da bi baš vi mogle biti ta zvijezda, uputite se u Italiju ili Mađarsku, nama najbliže zemlje u kojima se ovaj casting održava. Sretno! Ukoliko baš vi osvojite ovu nagradu, svakako se sjetite gdje ste saznali za ovaj casting, umjesto hvala primamo i Louboutinke i gotovinu...

Martinijev poziv na casting