Kako dekorirati prostorije za jesensko razdoblje

| Design |

Mijenjanje godišnjih doba uvijek je idealno vrijeme za obnovu dekora u stanu, a pogotovo kada je jesen u pitanju jer nudi posebnu dozu inspiracije. U našoj galeriji okupili smo najdraže jesenske dekoracije različitih prostorija kako biste dobili grubu sliku u kojem smjeru trebaju ići dekoracije.

Mijenjanje boja i opadanje lišća uvijek mami da više vremena  provedemo na otvorenom, stoga je jasno zašto bismo taj osjećaj htjeli prenijeti i na dizajn interijera - topli tonovi smeđe, narančaste, žute i crvene opis su jeseni koju želimo imati u svom domu. Listopad sa sobom donosi i fine, sočne naranče - topla, sunčana narančasta boja stvara osjećaj dvostrukog šika i savršeno se slaže s "šumskim" bojama - dom oživite dubokim zelenim ili plavim nijansama koje možemo vidjeti na paunu.

Oštar, industrijski namještaj i antikviteti sasvim su prikladni za jesen, baš poput toplih, mješovitih i glamuroznih metala. Obožavamo zlatno-crni trend koji je sofisticiran i gotovo kultni, a takav trend iziskuje luksuznu posteljinu, baršun, flanel, vunu te iznimno mekan namještaj za odmor. Miješanje gušćih tkanina i materijala jednostavan je način kako ažurirati svoj prostor u mjesto za odmaranje u kišne dane.