Jeste li čuli za modni blog Barbare Repe?

| Fashion |

Barbara Repe

Mlada, talentirana Barbara Repe u današnjem moru blogera jedna je od najdugovječnijih blogerica u regiji. Svoju blogersku karijeru započela je na današnji dan prije pune 4 godine, a danas njen blog AR-AR (http://ar-ar.blog.hr)  slavi rođendan s velikim modnim editorijalom jednostavnog naziva „4“. Barbara Repe do sada je surađivala sa mnogim hrvatskim modnim dizajnerima, a najveći pečat na modnoj sceni ostavila je suradnjama s Aleksandrom Žarevcem, sestrama Boudoir, A'marie,Ivicom Klarićem, Pavlom Aleksić, Ivanom Aldukom, JET LAG-om i mnogim drugima.

Barbara Repe
Barbara Repe

Da bi priča o Barbarinih „4“ bila potpuna potrudile su se domaće snage iz Illamasqua, vješte rukeIvane Bilandžije-Billy te Mihaele Dodić. Frizure su djelo Katice Topčić za Kevin Murphy, a fotografije potpisuje mlada Bernarda Murn. Osim izvrsnih imena koji su zaslužni za izgled, uz Barbaru su i ovog puta bili njeni prijatelji dizajneri koji su ustupili svoje komade iz najnovijih kolekcija da Barbara zablista povodom četvrte godišnjice njenog modnog bloga. 

Barbara Repe
Barbara Repe

Uz haljinu i cilindar poznatih sestri Boudoir, u zbirki fotografija pronašli su mjesto i komadi mladih hrvatskih dizajnera Aleksandra Žarevca i Pavle Aleksić, koji su zaokružili ovu malu modnu priču. Vintage Mademoiselle&Antiquité također je ustupio unikatne vintage dizajnerske komade iz svoje zbirke, a dio priče snimao se i u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici Cukeraj. Mjesta na kojima je sniman editorijal „4“ najdraža su mjesta Barbare Repe u Zagrebu te za nju imaju posebnu važnost i zato im je odlučila i ovim editorijalom odati počast za sve u protekle 4 godine. Čestitamo Barbari i želimo joj još puno "blogerskih" godina!

Barbara Repe
Barbara Repe