Lista hrvatskih parova čije stilske kombinacije obožavamo

| Fashion |

Najstilish domaći parovi

Imati stila više je od samog lijepog odijevanja. Posjedovati osjećaj za lijepo, ali i znati prepoznati što najviše odgovara vašem tijelu i osobnosti, ključno je u izgradnji vlastitog stila. Kako bi rekao slavni američki modni fotograf i bloger, Scott Schumann, stil je trajan, a moda je prolazna. Zapravo, mogli bismo reći da se kroz odjeću najviše iskazuje osobnost i energija osobe koja ju nosi, a kada je dvoje zaljubljenih ljudi u pitanju sa zanimljivim pristupom u odijevanju, chic look je zagarantiran. Donosimo vam listu hrvatskih parova koji su nam u svojim pojavljivanjem u javnosti pokazali izražajne i upečatljive stilove i koji su nam stoga, uvijek zanimljivi. 

1. Milica Czerny Urban i Damir Urban

Milica i Damir Urban
Milica i Damir Urban

Iako se rijetko pojavljuju na javnim događanjima i pomno biraju one na kojima će se naći, Milicu i Damira Urbana uvijek je pravo zadovoljstvo vidjeti jer osim što zrače pozitivnom energijom i što je njihova međusobna naklonost i poštovanje vidljivo u svakom trenutku, oni su i par koji svojim vizualnim dojmom pokazuju koliko su kompatibilni i zato, kad bi se dodjeljivala nagrada za naj chic par, Milica i Damir bi uvjerljivo osvojili prvo mjesto. 

2. Leonarda i Zvonimir Boban

Leonarda i Zvone Boban
Leonarda i Zvone Boban

Supružnici Leonarda i Zvonimir Boban također su par koji izbjegava biti u fokusu javnosti i koji su većinu svog vremena posvećeni svojoj predivnoj brojnoj obitelji. No, kada se ipak pojave na nekom događaju, svojim originalnim i odmjerenim stilom, ne mogu proći nezapaženo. 

3. Loredana i Branko Bahorić

Loredana i Branko Bahorić
Loredana i Branko Bahorić, photo by: Street Style Seconds

Poznata modna dizajnerica i vlasnica kultnog zagrebačkog butika, Charlie Design, Loredana Bahorić i njen suprug, Branko Bahorić definitivno su jedan od najusklađenijih domaćih parova. I jedan i drugi njeguju pomaknuti, avangardni i funkcionalni stil s minimalističkim detaljima koji nas svaki put iznova oduševi.

4. Lejla i Tarik Filipović

Tarik i Lejla Filipović
Tarik i Lejla Filipović

Lejlin i Tarikov stil uvijek je elegantan i profinjen pa čak kad se radi i o casual izdanjima poznatog para. Lejlin ženstveni i decentni stil vrlo se dobro uklapa s Tarikovim izborima odjeće na svakom javnom pojavljivanju, a veliku pažnju posvećuju i modnim detaljima poput nakita ili naočala. 

5. Nikolina i Vidoje Ristović

Nikolina i Vidoje Ristović
Nikolina i Vidoje Ristović

Novopečeni vjenčani par, Nikolina i Vidoje Ristović već se odavno uvrstio na veliki broj lista najbolje odjevenih parova. Kako su redovni posjetitelji većine modnih događanja u regiji, Nikolina i Vidoje su par koji uvijek biraju it trendovske komade i pritom izgledaju usklađeno i dotjerano. 

6. Iva i Boško Balaban

Iva i Boško Balaban
Iva i Boško Balaban

Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Iva Balaban i njen suprug, nogometaš Boško u više su navrata hvaljeni zbog svojih stilskih odabira. Uvijek dotjerani s pomno biranim upečatljivim komadima, Iva i Boško su pravi primjer stylish para. 

7. Maja i Emil Tedeschi

Maja i Emil Tedeschi
Maja i Emil Tedeschi

Zagrebačka arhitektica Maja i njen suprug, poduzetnik Emil Tedeschi odličan su primjer za klasični stil kojeg znaju razbiti s ponekim ekstravagantnim detaljima. Majinim odjevnim stilom većinom dominiraju odvažne kombinacije upotpunjene s nekim prestižnim dizajnerskim komadima i zato ju je, iako rijetko istupa u javnosti, uvijek pravo zadovoljstvo vidjeti

8. Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Franka Batelić i Vedrana Ćorluka
Franka Batelić i Vedrana Ćorluka

Još jedan estradno-nogometni par, Franka Batelić i Vedran Ćorluka zaslužili su se naći na našoj listi zbog svoje ljubavi spram mode i detalja koje znaju iskombinirati na različite načine uspješno izbjegavajući ponavljanje. Od svečanih do street style izdanja, Franka i Vedran su primjer za izvrsne urbane i elegantne stajlinge.