Google naočale od sada dolaze s dizajnerskim okvirima

| Design |

Google okviri za naočale

Iz Googlea nam stižu nove vijesti vezano uz njihove Google naočale koje konačno kreću u prodaju ove godine. Naime, jučer su iz Google pustili vijest kako će se uskoro na njihovim stranicama moći kupiti okviri za dioptrijske i sunčane Google naočale.

Uz postojeće bazne okvire, sada će svi modno osvješteniji korisnici ovog novog tehnološkog čuda moći izabrati okvire od čak četiri različita stila napravljena od titanija. U kolekciji naziva "Titanium Collection" dolaze moderni dioptirijski okviri pod nazivom "Bold", "Curve", "Thin" i "Split" te sunčani okviri "Classic" i "Edge" koji se mogu odabrati u pet boja - crnoj, sivoj, bijeloj, tirkiznoj i narančastoj.

Google okviri za naočale
Google okviri za naočale

"Dizajn naših novih okvira baziran je na popularnim modelima i trenutnim trendovima koji postoje u modnoj i optičarskoj industriji" izjavio je Steve Lee, Googleov direktor proizvoda.

Bitno je napomenuti kako novi okviri nisu nove Google naočale već samo vizualni i dizajnerski odmak od baznog dizajna ovih naočala tako da kada ih kupujete, ne kupujute same naočale već samo okvire, nešto pout maskice za mobitele. Zanimljivo je kako je Google zapravo izbacio novu dizajnersku nadogradnju kako bi Google naočale učinio i modno i vizualno prihvatljivijim estetski zahtjevnijim potrošačima. Glavna dizajnerica Google naočala, Isabelle Olsson o novosti vezanoj uz ovaj tehnološki zanimljivi proizvod kaže "Ovo nije nova tehnologija, ovo je novi modni dodatak za tehnologiju." S obzirom kako su Google naočale prvi put široj publici predstavljene kao modni dodatak na reviji Diane von Furstenberg 2012. godine, ne sumnjamo kako će se Google itekako potruditi kako bi njihov novi proizvod prigrile sve fashionistice i modno osvješteni muškarci.

Google okviri za naočale
Google okviri za naočale

Ova kolekcija okvira za Google naočale može se kupiti od danas na službenoj Google Glass stranici za 225$ za dioptrijske okvire sa staklima te 150$ za sunčane naočale, dok ćemo svi za "pravu" stvar - Google naočale morati pričekati još malo, a koštati će $1.499.