Fly board - najveća adrenalinska atrakcija na Jadranu

| Travel |

Fly board, Srima Vodice

Ukoliko vas ovo ljeto put nanese na Jadransku obalu u blizinu Vodica, svakako navratite do malog mjesta Srime. Uvala Mulo Dvorine, Karoca&Beach bar njen je najljepši dio, a ponuditi će vam prekrasnu pješčanu plažu s udobnim ležaljkama, stvorenu za pravi odmor i relaksaciju, a oduševit će vas i svojim bogatim sadržajem, za svakoga ponešto.

Karoca&Beach bar Srima, Vodice
Karoca&Beach bar Srima, Vodice

Sreli smo mnogo prekrasnih djevojaka, među njima i poznatu manekenku Ivanu Ergić (na fotografiji) koje se sunačaju, kupaju, uživaju, muški dio ipak više voli hlad od sunca pa više sjedi u Beach baru u kojem svira DJ, a oni veseliji mogu i zaplesati. Klinci uživaju u raznim plažnim igricima, talijanskom i kremastom sladoledu, krafnama, palačinkima i kukuruzu.

Za one željne adrenalina tu je nova ljetna atrakcija Fly board, jedina takva na ovom djelu Jadrana. "Ako želite postati Supermen na 15-ak minuta, možete!" - kaže mladi poduzetnik Josip Žurić, zaslužan za ovu adrenalinsku bombu. Što sve rade - salta, premete, uranjaju, izranjaju, lete... čudo! Oduševiš se samo dok gledaš... (Pisac ovog teksta još nije skupio dovoljno hrabrosti, ali ima vremena do kraja ljeta...). Na fotografijama u galeriji je Marin Cvitan.

Fly board, Srima Vodice
Fly board, Srima Vodice

Jedni u moru igraju picigin, drugi bilijar, treći air hockey, boxer i kako se već zovu sve te "muške igrice", a oni mirniji duhom voze pedaline i kanue.

Što se tiče klope, za restoran Karoca čuli smo čim se nedavno otvorio (jer je bio pravi gastro-zabavni tulum), probali smo i uvjerili se, zaista imaju sjajnu spizu. Uživali smo u specijalitetima talijanskog kuhara Luigia Gaviolia i to po vrlo, vrlo pristupačnim cijenama, a pizza je "savršenstvo bez mane", najbolja u ovom dijelu Jadrana definitivno.

Iza kupanja, nismo otišli kući se niti presvući (auto - Super Billy torbica). Ostali smo i na večeri te uz sjajno domaće crno vino, spizu i glazbu uživo sjajnog šibenskog benda "Papagalo" i Marka Marijančića uživali do dugo u noć. Svaka čast Karoci, konačno prava ponuda na jednom mjestu!

E, da se barem svi ugostitelji tako potrude... Svima bi nam bilo dobro, gostima sigurno, a vjerujem i njima...