Didatička igračka s hrvatskim potpisom

| Design |

Ima li boljeg posla od stvaranja i dizajniranja dječijih igračaka? Upravo je go oduvijek bio san osječkoj akademskoj kiparici Margareti Lekić. Ova kiparica odlučila je nakon višegodišnjeg umjetničkog i pedagoškog iskustva s različitim uzrastima djece spojiti svoju ljubav prema umjetničkom i logičkom što je rezultiralo Margareta didaktičkim igračkama za djecu.

Margareta igračke

Margareta je hrvatski brend koji proizvodi visoko kvalitetne ručno izrađene i ekološki prihvatljive igračke za djecu. Ovaj višebojni set drvenih geometrijskih oblika koji se iz didaktičkih slagalica pretvaraju u 3D oblike poput drveća, kuća, planina i slično idealan je za djecu u razvoju.

Margareta igračke

Djeca od dvije godine na više uživat će u balansiranju oblika dok će starija djeca razvijati um slažući dijelove u kartonsku kutiju prema uputama. Uz Margareta igračke razvija se logičko razmišljanje, vizualna percepcija, poboljšava se koncentracija, uče se osnovne boje, ali se i odlično zabavlja cijela obitelj.

Margareta igračke

Margareta igračke izrađene su od laganog i kvalitetnog lipovog drveta, bojane ekološkim bojama neškodljivim za zdravlje koje su primjerene za zaštitu dječjih igračaka. Dolaze u kartonskim kutijama zajedno s uputama.

Margareta igračke

Margareta budućnost Margareta igračaka vidi u istraživanju i razvijanju novih kreativnih i poticajnih igračaka za djecu.

Margareta igračke

Margareta igračke mogu se naručiti putem e-mail adrese margaretatoys@gmail.com.