Da ima priliku, Miran Kurspahić ovo bi otpjevao

| Art |

Miran Kurspahić poznato je umjetničko ime hrvatske glumačke scene. Osim što je talentirani redatelj, glumac, a i kako ga nazivaju Enfant terrible, posljednjih se desetak dana hrvatskoj publici predstavlja i na jedan sasvim novi način, pjevanjem. Novopečeni otac prihvatio je poziv jednog od najpopularnijih emisija današnjice, Zvijezde pjevaju i svake subote imamo ga prilike gledati na prvom programu HRT-a kako pokušava doći do finala uz svoju partnericu Renatu Sabljak.

Mirana i Renatu smo do sada imali prilike vidjeti kako izvode dva svjetska hita, More than words i Whole lotta roise, a što nam pripremaju za sljedeću emisiju vidjet ćemo u subotu! 

Renata Sabljak i Miran Kusrpahić - More than words (Zvijezde pjevaju, 2014.)

Dok su glasnice još tople, porazgovarali smo s Miranom o tome što bi volio otpjevati da mu se pruži prilika u nadolazećim emisijama showa Zvijezde pjevaju

"Volio bih dobiti priliku da otpjevam pjesmu Love of my life od grupe Queen jer je po meni to jedna od najljepših ljubavnih pjesama"  

Wembley, '86.

"TV EYE od Stoogesa jer bih volio zaurlati LOOOOOOOORD kao Iggy na nacionalnoj televiziji, a pritom se još skinuti i gol!"


Ako postoji pjesma koja znam, mogu i želim pjevati onda je to Space Oddity od Davida Boweia!

Music video by David Bowie performing Space Oddity.

Također i Cocain Blues od Johnny Casha! Trebam li išta reći više?

I za kraj, Dedicated Follower od Fashion of Kinksa jer da se mene pita, nikad dovoljno autoironije!

Zbilja bi bilo interesantno vidjeti Mirana i Renatu u jednoj od ovih izvedbi ili više njih ako im se pruži mogućnost, a da to doživimo tu ste vi (kao i mi) glasači i svoje glasove možete dati Miranu i Renati na dolje navedene brojeve!