BAFTA 2014 - Najljepše haljine crvenog tepiha

| Fashion |

Bafta, 2014
Bafta, 2014

Sinoć je u Londonu održana 67 dodjela nagrada BAFTA, British Academy of Film and Television Arts. Ova dodjela nagrada za mnoge je europska inačica dodjele Oscara bar što se života na kraljevskom Otoku tiče.

Na ovoj dodjeli nagrada pojavila se Angelina Jolie u pratnji Brad Pitta. Za ovu prigodu Angelina Jolie je odabrala odijelo modne kuće Yves Saint Laurent u kombinaciji s nakitom Tiffany & Co.. Njena pratnja, poznati glumac Brad Pitt za ovu prigodu odabrao je odijelo modne kuće Valentino. Moramo se složiti kako je ovaj par definitivno ove sezone jedan od highlighta crvenog tepiha BAFTE.

Mlada glumica Lupita Nyong'o ove sezone nije ni jednom pogriješila kada je izbor kreacija za crveni tepih u pitanju. Od početka sezone nagrada, kada god bi se pojavila, oduševila bi. Sinoć je zablistala u elegantno zelenoj kreaciji s potpisom modne kuće Dior, Ana Khouri nakitom, i Christian Louboutin potpeticama.

Njena starija kolegica koju se uvijek najviše iščekuje kada je riječ o  odabiru kreacije za crveni tepih je upravo Cate Blanchett. Cate Blanchett je za povodom britanske Dodjele ispoštovala zemlju domaćina, te je za crveni tepih upravo odabrala kreaciju modne kuće Alexander McQueen, Roger Vivier cipele i Chopard nakit.

Za razliku od svih drugih dodjela koje prenosi E!, jedno ugodno iznenađenje večeri bila je i sama voditeljica Fearne Cotton koja je za ovu prigodu odabrala vintage kreaciju Williama Scaasia. Zatvorena haljina koja je pratila siluetu tijela, te našivene zlatne aplikacije ovu voditeljicu uradile su pravom kraljicom glamura i izgledala je dostojno posla kojeg radi za što se ne bi moglo reći za kolegicu Giulianu Rancic koja prenosi nagrade iz Amerike. Osim što Giuliana Rancic izgleda premršavi, izgleda i preružno i svakom dodjelom sve više i više se pretvara u vješalicu.

Samantha Barks, britanska glumica za ovu dodjelu odabrala je jednostavnu Calvin Klein Collection haljinu bijele boje. Uska haljina koja joj je stajala kao salivena dodatno je podignuta ogrlicom od bisera.

Mlada glumica Laura Carmichael koju pamtimo po ulozi u seriji Downton Abbey za ovu prigodu odabrala je kratku haljinu s potpisom Erdem. Njena starija i puno poznatija kolegica, Uma Thurman definitivno je izgledala sjajno u crnoj haljini modne kuće Atelier Versace. Sa svojim stavom, make upom, frizurom definitivno je osvojila crveni tepih i izgledala senzacionalno sigurno. Svoj izgled upotpunila je Nicholas Kirkwood potpeticama, i Chopard nakitom.