8 božićnih koktela koje ćete zavoljeti

| Wine and dine |

Praznici su nam napokon stigli i vrijeme je da se kvalitetno opustimo pa zašto ne bismo do 24. prosinca klasične koktele poput starih fashionedsa i manhattansa, zamijenili novim božićnim koktelima sa sezonskim sastojcima i svečanom prezentacijom. Danas vam donosimo 8 najboljih recepata za božićne koktele:

Dozrio liker od jaja  

Zaslađeni liker od jaja koji može odstajati neko vrijeme u frižideru svakako spada među najbolje božićne koktele.

Pročitajte recept ovdje.

Aged Eggnog Cocktail

Ružmarin, citrus i brusnica koktel

Želite napraviti koktel s votkom ovaj Božić? Ovaj spoj ružmarina, mandarine i brusnice stvara raskošan ugođaj, a votka zagrijava atmosferu.

Pročitajte recept ovdje.

Vrući rum s okusom maslaca

Ovo je tradicionalni praznični koktel i ne čudi što ga ljudi piju iz godine u godinu. Rum pomiješan sa sezonskim začinima, žličicom maslaca i toplom vodom stvaraju napitak koji grije dušu te je savršen za ispijanje pored kamina.

Pročitajte recept ovdje.

Rose i Rose Bourbon koktel

Kada ste u potrazi za odmakom od toplih blagdanskih koktela, ovaj će vas svečani koktel osvježiti. Napravljen s viskijem, grejpom, ružom, ružinim sirupom i gaziranom voda, podsjeća na starinski jedinstveni koktel.

Pročitajte recept ovdje.

Holiday Paloma

Klasična Paloma (tekila s grejp sodom) dobiva sezonski obrat zahvaljujući sjemenkama nara. To je sjajan način kako uživati u starom omiljenom koktelu dok nas okružuje blagdansko raspoloženje.

Pročitajte recept ovdje.

Pjenušavi nar punč

Tko ne voli malo šampanjca kada je vrijeme za zabavu? Spoj okusa punča sa sokom od šipka, naranče, jabučnog cidera, šampanjca i pelinkovca – savršeno.

Pročitajte recept ovdje.

Blood Orange Sangria

Vinski kokteli odlični su za velika društva. Napravljena od Pinot Grigiota, rakije, bobičastog voća, jabuka, naranči i crvenih naranči, ova sangria idealan je mix za prosinac.

Pročitajte recept ovdje.

Cranberry Kombucha koktel

Jednotavno savršen - recept ovdje