10 celebrity obrva koje želimo SAD!

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Trend gustih obrva definitivno će nas pratiti i u 2014. godini. Dok većina nas marljivo pušta svoje obrve da rastu, ove zvijezde s tim nemaju problema i izazivaju u nama malu ljubomoru. Nakon što pogledate obrve ovih Hollywoodskih ljepotica, spustit ćete pincete i zaboraviti na vosak - VJERUJTE NAM! Frida Kahlo bi bila ponosna.

Ono što vam preporučujemo vezano uz njegu obrva je - čupanje koncem kod profesionalaca. Studio Manuela Picard beauty u Petrinjskoj ulici specijalizirao se za threading tako ćete svoje obrve moći oblikovati baš kako odgovara uz vaše lice i to za samo 80 kuna, prvi puta će vam obrve i obojati pa ćete to platiti 100 kuna.

Nakon toga će vas savjetovati kako da puštate i ne dirate svoje obrve dok malo ne narastu. Ako pak imate prerijetke obrve, ovaj studio radi i japansku metodu nadopunjavanja obrva koja izgleda sasvim prirodno. U nastavku pogledajte poznate osobe kojima zavidimo na njihovim obrvama.

1. Cara Delevingne (21), manekenka i glumica

Cara Delevingne za YSL
Cara Delevingne

Svi govore o Carinim obrvama s razlogom. Njezine crne, guste obrve ističu se kraj njene plave kose i uvijek izgledaju raščupano. Njezin vizažist koristi L'Oreal Elnett lak za kosu i na obrvama, kako bi uvijek bile na mjestu. 

2. Brooke Shields (48), glumica i bivši model

Brooke Shields
Brooke Shields

Brooke Shields je originalno kraljica čupavih obrva i nakon svih ovih godina i dalje ima obrve o kojima sanjamo.

3. Lily Collins (24), glumica

Lily Collins
Lily Collins
Očito da se Lily nikad nije susrela s problemom previše počupanih obrva. Uvijek nam se čini kao da ima previše dlačica na unutarnjem kutu obrva, ali iz nekog razloga ovaj  "unibrow look" joj jako dobro stoji!

4. Solange Knowles (27), pjevačica

Solange
Solange
Solange oduvijek njeguje svoju prirodnu afro frizuru, ali trebamo popričati i o njenim gustim obrvama. Njezin beauty "must have": guste obrve i jarki ruž!


5. Emilia Clarke (26), glumica

Emilia Clarke
Emilia Clarke

6. Jennifer Lopez (44), glumica i pjevačica 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Čak i s jakim, gustim obrvama Jennifer ne odustaje od jake šminke na očima ni dugih trepavica. Također, njezini vizažisti uvijek ih vole dodatno naglasiti stavljanjem laganog highlightera iznad i ispod luka obrve.

7. Joan Smalls (25), manekenka

Joan Smalls
Joan Smalls

Joan Smalls našla se na ovoj listi zahvaljujući savršenom luku svojih obrva. Upravo to daje njenom licu jedan autoritativan izraz kojim suvereno vlada modnim pistama. Savjet koji smo naučili od nje je taj da uvijek popunjavamo svoje obrve nijansu svjetlije od boje svoje kose kako bi se sve izbalansiralo kad nanosimo i šminku na oči.

8. Sofia Vergara (41), glumica

Sofia Vergara
Sofia Vergara

Sofia očito ne pridaje preveliku pažnju čupanju svojih obrva. Ponekad se čini kao da ima nekoliko dlačica previše, ali ono što njene obrve čini posebnima je njihova duljina. Savršeno su guste od unutarnjeg do vanjskog ruba.

9. Keira Knightley (28), glumica 

Keira Knightley
Keira Knightley

Keiri Knightley realno ni ne treba olovka za obrve. Njene su prirodno guste i tamne. Ako imate obrve slične njenima, sve što vam treba je prozirna maskara kako bi ih njome počešljali i tako ih fiksirali cijeli dan.

10. Hailee Steinfeld (17), glumica 

hailee steinfeld
Hailee Steinfeld

 Savjet koji imamo za mladu Hailee: nikad ne čupaj svoje obrve! Sve što treba je malo ih počešljati i fiksirati.