Zarina beauty kolekcija u suradnji s Diane Kendel pravo je oduševljenje

| Beauty |

Zara Beauty

Zara je u zadnje vrijeme proširila svoj asortiman raznim kolekcijama. Neke od nedavnih kolekcija s novim asortimanom jesu Zara Pet Collection, o kojoj možete čitati ovdje, ili pak kolekcija Stationery koja nudi raznorazne planere, bilježnice i ostale praktične stvarčice, koje možete pogledati ovdje.
Nije novost kako Zara u svome asortimanu ima beauty proizvode no ovo je prvi puta da je Zara izbacila kolekciju beauty proizvoda. Kolekcija naziva Ljepota u bojama vođena je tezom o "šarolikim spektrom nijansi te pluralističkom perspektivom".

Zara Beauty

Kako bi stvorila savršene beauty proizvode, Zara je udružila snage s vrlo poznatom vizažisticom Diane Kendal oslanjajući se na njezino višegodišnje iskustvo u modnoj industriji. Zara zaključuje kako je Diane u Zara Beauty donijela najsuvremeniju viziju i savršeno poznavanje proizvoda.

Zara Beauty

Osim što svatko može pronaći nešto za sebe jer kolekcija vrvi različitim proizvodima, bojama i nijansama ona je i ekološki prihvatljiva. Zara tvrdi kako su svi sastojci pomno birani kako bi osigurala odličnu formulu koja je pogodna za svačije lice. Također proizvodi nisu ispitani na životinjama.
Diane Kendal tvrdi kako je šminka iz ove kolekcije upravo ona "šminka koja vas poziva da istražujete još malo više".

Zara Beauty

Kolekcija ima četiri kategorije, a to su proizvodi za oči, lice, usne i nokte. Među ostalim možete pronaći i "alat" za šminkanje poput raznoraznih četkica. U kolekciji se nudi mnoštvo nijansi ruževa, sjenila, paleta za lice i bronzera te lakova za nokte.
Cijene su vrlo pristupačne i kreću se od 49,90 kuna do 99,90 kuna.