Zara ima zanimljive planere, notese i kemijske koje će vam život učiniti lakšim

| Lifestyle |

Zara

Nepisano je pravilo kako pametni ljudi zapisuju na papir obaveze koje trebaju napraviti i zadatke koje trebaju ispuniti. Budući da živimo ubrzanim načinom života i da smo najčešće pretrpani obavezama bitno je dobro si organizirati vrijeme kako bi uspjeli obaviti sve obaveze i ostaviti si nešto vremena i za uživanje. Vjerojatno se baš s tom mišlju se vodila Zara, koja je u svoju kolekciju uvrstila još neke nove artikle koje nije imala u svom asortimanu do sad.
Kolekcija Stationery je kolekcija pribora za pisanje koja sadrži notese, planere te blokiće, a uz njih možete kupiti i pripadajuće kemijske ili kemijske u boji.

Zara

Budući da je pribor za pisanje najčešće vrlo nezanimljivog dizajna, Zara si je dala truda i osmislila vrlo zanimljiv dizajn. Tako u Stationery kolekciji možete pronaći bilježnice to jest planere i notese monokromatskog dizajna kao i onog ukrašenog raznim dezenima.

Zara

Lijepi planeri sigurno će vas motivirati da počnete stavljati svoje obaveze na papir te da budete organiziraniji, a samim time i produktivniji.

Zara