Škola šminkanja s Beauty Uk by Žana Kožul

| Beauty |

Škola šminkanja by Žana Kožul

S obzirom na to da većina nas nismo imale priliku učiti kako se šminka od profesionalnih vizažista, nikada nam nije jednostavno našminkati se za važna događanja. Neovisno radi li se o važnom odlasku u kino, prvom sastanku sa simpatijom, večernjem izlasku ili nekom tulumu. Uvijek želimo izgledati najbolje što možemo, stoga vam danas donosimo jedan odličan video tutorijal koji pokazuje kako se i čime našminkati da izgledate lijepo i svježe.

 
Žana Kožul profesionalna je make up artistica. Svoju edukaciju započela je pod vodstvom renomirane škole Vrbana i Jokovića, a poslije kod Borisa Čavline. Kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu i time prati najnovije svjetske make up trendove, a danas će čitateljicama Wall.hr-a pokazati kako se i s čime našminkati za prvi sastanak sa simpatijom ili dečkom, ali i lagani večernji izlazak. U nastavku pogledajte video s mini školom šminkanja, a ispod njega pronađite istaknute proizvode koje je Žana koristila za ovaj jednostavan look.
Video škola šminkanja sa Žanom Kožul i BeuatyUK make-upom

Za bazu je Žana koristila BeautyUK CC kremu koju preporučuje mladim curama jer ostavlja dojam svježeg i lijepog izgleda. 

BeautyUK CC krema
BeautyUK CC krema

Zatim je na kapke nanijela odlično zlatno brončano sjenilo iz BeautyUK palete sjenila. Slijedi crna olovka koju je nanijela na vanjski kut oka i koju je kombinirala ponovo sa sjenilom ispod donjeg ruba oka. 

BeautyUK paleta sjenila
BeautyUK paleta sjenila i olovka za oči
Žana je za dojam svježeg izgleda koristila i rumenilo BeautyUK baked blush koje je nanijela ispod obrve i na jagodičnu kost,
Škola šminkanja by Žana Kožul
Škola šminkanja by Žana Kožul

dok je na obraze stavila lagano BeautyUK rumenilo u nijansi "Rustic peach" 

BeautyUK rumenilo, nijansa Rustih peayh
BeautyUK rumenilo, Baked blush i rumenilo nijansa Rustih peach

Obrve je popunila BeautyUK setom za oblikovanje obrva "High brow", a oči dodatno naglasila BeautyUK "Define fx" maskarom koju je nanijela i gore i dolje. 

Beauty UK Define fx maskara
BeautyUK set za oblikovanje obrva "High brow" i Define fx maskara
Za kraj je koristila BeautyUK ruž za usne, nijansu In the buff. Sve ove BeautyUK proizvode možete kupiti u Kozmo drogerijama.
Škola šminkanja by Žana Kožul
Škola šminkanja by Žana Kožul