Morate pogledati: Bobbi Brown otkrila tajnu savršene kože!

| Beauty |

Bobbi Brown Hydrating Eye Cream

Jučer je Bobbi Brown objavila novi video na svojem službenom YouTube kanalu, a radi se o fantastičnom tutorijalu koji morate pogledati ako želite temeljne savjete kako postići savršen izgled kože! Bobbi vas vodi kroz pripremu kože, idealnu podlogu, odabir odgovarajućeg korektora, pudera i bronzera - i što je najbolje, stvarno možete vidjeti koliku razliku to čini!

Sve nas jako smeta kada vidimo kako se neki proizvod koristi na modelu sa savršenom kožom (koji očito već ima sloj šminke na sebi), naravno sve u svrhu što bolje prezentacije samog proizvoda. U ovom videu, model (koji također ima skoro pa savršenu kožu, ali se ipak vide naznake crvenila na njenom licu kao i podočnjaci ispod očiju) je u početku videa definitivno čistog lica, a kamera je savršeno zabilježila tehnike i efekt aplikacije šminke. Bobbi je također ubacila neke odlične savjete u video - primjerice kako odabrati savršenu tekuću podlogu za svoj tip kože, zašto su joj draži puderi žutih podtonova i kako najbolje koristiti bronzer.

Video je savršen od početka do kraja i idealan za sve nas kojima treba mali podsjetnik kako postignuti izgled savršene kože - na način koji predlaže sama Bobbi Brown. Također smo za vas pronašli identične proizvode koje Bobbi koristi u videu pa ako vam se sviđa nešto što vidite i sami ih možete isprobati!

Bobbi Brown - savršena koža