Upoznajte našeg novog kolumnista - doc. dr. sc. Aleksandra Milenovića iz Poliklinike Kustec

| Beauty |

Dr. Aleksandar Milenović

Doc dr. sc. Aleksandar Milenović, maksilofacijalni kirurg i plastični kirurg glave i vrata voditelj je Odjela za estetsku kirurgiju u zagrebačkoj poliklinici Kustec. Doktor Milenović teorijsku i praktičnu edukaciju stjecao je u vrhunskim centrima plastične kirurgije u New Yorku, Glasgowu, Londonu i Beču, a stečeno znanje i iskustvo - putem iznimno poučnih i čitanih kolumni - rado dijeli sa čitateljima Wall.hr-a.


Industrija ljepote cvjeta - svakodnevno smo bombardirani informacijama o novim kremicama, razni tretmanima, zahvatima i operacijama. U moru informacija, treba prepoznati ono istinski kvalitetno i učinkovito, pa smo tako mi na Wall.hr-u odlučili uvesti kolumnu u kojoj će dr.sc. Aleksandar Milenović iz Poliklinike Kustec pisati o trendovima u industriji ljepote, obavještavati vas o novostima i novim tretmanima na tržištu, voditi vas kroz određene postupke te odgovarati na vaša pitanja.

Dr. Aleksandar Milenović sudjelovao je kao predavač na više od 100 domaćih i svjetskih kongresa. Uz specijalizaciju iz maksilofacijalne kirurgije dr. Milenović završio je i subspecijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata. Teorijski i praktično educirao se u vrhunskim centrima plastične kirurgije u New Yorku, Glasgowu, Londonu i Beču. Član je Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata i Europskog društva za kraniomaksilofacijalnu kirurgiju.

Iskustvom u oblikovanju zdravog, svježeg i vedrog izgleda dr. Milenović je razvio  prepoznatljiv kirurški rukopis, a njegov je potpis jamstvo vrhunskog estetskog zahvata.

Dr. Milenović član je Poliklinike Kustec koja je s njim svojoj vrhunskoj dentalnoj usluzi  pridodala još jednu, onu s područja estetske kirurgije, čime se svrstala među klinike koje nude vrhunska svjetska postignuća u toj grani medicine.

Zagrebačka Poliklinika Kustec, osim usluga dentalne medicine, nudi i mnogo provjerenih metoda s područja estetske kirurgije koje se primjenjuju u različitim kombinacijama, individualno, s naglaskom na prirodnom izgledu pacijenta. Stručan i znanstveni pristup s estetskim ciljem podiže plastičnu kirurgiju na višu razinu. Stručnjaci Poliklinike Kustec tako svojim klijentima pružaju vrhunsku uslugu u skladu s europskim standardima i postignućima.

Pitali smo dr. Milenovića koji je službeno na poziciji voditelja Odjela za estetsku kirurgiju u Poliklinici Kustec da nam ukratko objasni kako najbolje danas postići prirodan, a mladenački izgled?U našoj poliklinici nastojimo postići to da nakon svakog estetskog zahvata izgled pacijenta bude prirodan, mlađi i svježiji, a da pritom okolina nema dojam da je pacijent operiran” - kaže doc. Dr. Milenović koji je razvio je uspješnu anti age koncepciju pomlađivanja, o čemu svjedoče mnogi njegovi pacijenti te dodao: “Pomlađivanje pacijenata ono je što se uvijek traži i očekuje, ali mi takvim zahvatima ne pristupamo bezuvjetno. Svaki uspješan estetski kirurg mora za svog pacijenta znati pažljivo odabrati pravi omjer u kombiniranju  operativnih i konzervativnih metoda.

Inzistiramo na prirodnom izgledu, ali jednako tako i na znanstvenom pristupu svakom pacijentu. Svakom se pacijentu mora pristupiti vrlo individualno i osmisliti strategija primjerena samo njemu, te odrediti kombinacija različitih metoda kojima će njegovo lice i tijelo dobiti mladenačku svježinu. U razgovoru s pacijentom sugeriramo metode i zahvate koji možda i nisu bili njegov prvi izbor, ali preporučujemo one koje će osigurati ljepotu i formu te zadržati prirodan izgled”.

U Poliklinici Kustec možete dobiti savjet za bilo koji estetski problem: od primjene filera i botoksa, liposukcije, do najsloženijih kirurških zahvata. Do iduće kolumne, slobodno pitajte doc.dr.sc.Milenović što god vas zanima o anti age tretmanima. Samo kliknite na sliku koja vas vodi na obrazac na stranici Poliklinike Kustec.

Za sva pitanja koja imate o anti age tretmanu slobodno se obratite našem doc. dr. sc. Aleksandru Milenoviću.