Trik pomoću kojeg ćete na vrlo jednostavan način osvježiti svoje kovrče

| Beauty |

Kako osvježiti kovrče kako bi izgledala baš kao nakon pranja?

Postoje različiti tipovi kose odnosno ravna, valovita, kovrčava... Beauty i fashion svijet sve se više okreću prirodnom izgledu odnosno prirodnoj ljepoti. Taj trend preslikao se i na hair care.
Dobro je poznato da osobe koje imaju ravnu kosu žele kovrčavu kosu, a one koje imaju kovrčavu kosu žele ravnu kosu i baš zato smo dugi niz godina kosu tretirali toplinom, odnosno peglom i figarom, kako bi postigli željenu frizuru. No s obzirom na trendove koji sve veći naglasak stavljaju na prirodno tako sve više žena ponosi svojom prirodno kovrčavom kosom.

Kako osvježiti kovrče kako bi izgledala baš kao nakon pranja?

Tu tezu nam potvrđuje i popularizacija curly girl metode, o kojoj smo pisali ovdje. Budući da su kovrče vrlo osjetljive na kišu, vlagu, spavanje mi smo vam odlučili otkriti trik pomoću kojeg čete na vrlo jednostavan način osvježiti svoje kovrče koje će izgledati baš kao kada ste ih oprali.

Kako osvježiti kovrče kako bi izgledala baš kao nakon pranja?

Sve što je potrebno učiniti je navlažiti kosu vodom te je gužvati prstima desetak sekundi. Zatim je, praying metodom, potrebno nanijeti mlijeko za kosu te pjenu za kosu ponovno metodom gužvanja. Kosu pustite da se osuši prirodnim putem i voila vaše kovrče su kao nove.