Top 10 crvenih ruževa ispod 100 kuna!

| Beauty |

Crveni ruž
Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Kad govorimo o crvenom ružu, čini se da ga žene ili vole ili ga se boje. Ali ako je cijena prihvatljiva, možda bismo čak i mogli dobiti nekoliko novih fanova crvenog ruža. Pogledajte kojih 10 ruževa smo izdvojili kao najboljih na našem tržištu, a svi koštaju manje od 100 kuna! Na našoj listi može se naći ponešto za svaku od vas jer smo uključili sve nijanse kože i imali na umu da su neke od vas tek početnice! 

1. Bourjois Rouge Edition  br.13 - klasičan crveni ruž koji je dugotrajan i podatan, ali ne isušuje usta. Uz njega (i lagani potez crnog tuša) ćete biti glavna zvijezda večeri!
Bourjois Rouge Edition br. 13
Bourjois Rouge Edition br. 13
2. Revlon Super Lustrous Lip Color   "Cherry Blossom" - jedan je od naših favorita! "Što to imaš na ustima?", bit će glavno pitanje večeri ako odaberete ovu klasičnu nijansu crvenog ruža.
Revlon Super Lustrous
Revlon Super Lustrous "Cherry Blossom"
3. Maybelline Color Whisper  "Who Wore It Red-er" - ova izrazito hidratizirajuća formula crvenog ruža svidjet će se svima, a posebno će lijepo komplementirati djevojke svjetlijih tonova kože.
Maybelline Color Whisper
Maybelline Color Whisper "Who Wore It Red-er"
4. Catrice Ultimate Colour   "260 It's a Matt World" - prekrasna retro matirana nijansa crvene zbog koje ćete se osjećati kao diva iz 40-ih godina.
Catrice Ultimate Colour Lipstick
Catrice Ultimate Colour Lipstick "It's A Matt World"
5. Revlon Just Bitten Kissable Lip Balm Stain "Romantic" - pravi je odabir za sve početnice jer ustima daje blago crveni, gotovo prirodni look.
Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain
Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain "Romantic"
6. Rimmel London Lasting Finish Lipstick "170 Alarm" - univerzalna crvena nijansa koja pristaje svih tonovima kože, a zbog svoje formule koja usnama daje mekoću i sjaj ovaj proizvod zaslužio je mjesto u svakoj kozmetičkoj torbici!
Rimmel London Lasting Finish Lipstick
Rimmel London Lasting Finish Lipstick "Alarm"
 
7. Bourjois Rouge Edition  br.10 - ruž koji u sebi ima narančasti podton pravi je odabir za djevojke izrazito svijetle puti!
Bourjois Rouge Edition br.10
Bourjois Rouge Edition br.10
8. L'Oreal Intense Color Riche "377 Perfect Red" - kremasta i sjajna tekstura ovog ruža ono su čime nas je oborio s nogu, a obzirom na njegovu odličnu pigmentaciju nećete ga morati popravljati tijekom večeri!
L'Oreal Paris Color Riche Intense Lipstick
L'Oreal Paris Color Riche Intense Lipstick "Perfect Red"
9. Deborah Atomic Red Mat  "05" - bogata crvena nijansa koja odgovara svim tonovima kože jer sadrži pravi omjer toplih i hladnih podtonova.
Deborah Milano Atomic Red Mat Lipstick
Deborah Milano Atomic Red Mat Lipstick "05"
10. Max Factor Colour Elixir  "715 Ruby Tuesday" - ovo je ruž hladnijeg podtona i kao takav najbolje pristaje tamnijim djevojkama. Savršene mat nijanse, hidratantan, predivnog mirisa i kao takav je zaslužio biti na našoj listi! 
Max Factor Colour Elixir Lipstick
Max Factor Colour Elixir Lipstick "Ruby Tuesday"