Tinktura predstavila prvu hrvatsku make-up kolekciju

| Beauty |

Tinktura make-up

Hvaljena hrvatska kozmetička priča Tinktura, poznata po bestselerima kao što su Balzam Mrkva, Tinktura od koprive, mist Vitamin C i mnogi drugi, od sad u svojoj ponudi ima i make up liniju, s domaćim potpisom!

Nova Tinktura kolekcija dodatno je zanimljiva po važnoj činjenici – riječ je o prvoj hrvatskoj make up liniji pa tako od sada zaljubljenici u domaće proizvode mogu u svojoj kozmetičkoj torbici imati šminku koja podržava ideju – kupujmo hrvatsko. Tinkturina kolekcija šminke i make up kistova stvorena je s puno ljubavi i pažnje, a naglasak je na kvalitetnim sastojcima “bez kemije”, koja podupire filozofiju tog domaćeg brenda o beauty proizvodima sa stavom.

Tinktura make-up

U ovoj se hrvatskoj indie make up liniji spajaju high fashion boje i teksture s promišljenim metodama proizvodnje, a zanimljivo je i što proizvodi nose oznake: veganski i cruelty free. Tinkturina šminka stiže u pročišćenoj i praktičnoj crnoj ambalaži s bijelim logotipom, a za efekt zabave i iznenađenja brinu originalni nazivi i kutijice s originalnim Tinkturinim crtežima.

Tinktura make-up

Eyeliner u boji Diabolic, mat tekući ruž Bitter Sweet, vatreno crveni ruž Roxane, rumenilo u nijansi Like a Virgin te sjenilo Jazzy samo su neki od brojnih favorita onih koji su prvi imali priliku probati Tinkturin make up, i već se “zakačili”. Uz ruževe “u štiftu”, i one u tekućem izdanju, tu su sjajila, tuševe za oči, sjenila, bronzer, rumenila, highlighter, olovke za oči i usta, ali i kistovi koji omogućuju da se svaka zaljubljenica u šminkanje u vlastitom domu osjeti poput profesionalnog vizažista. Stižu i  originalne kozmetičke torbice i popratni sadržaj, za potpun zvjezdani ugođaj u vlastitoj kupaonici!

Tinktura make-up

Tinktura makeup kolekciju i njihove ostale proizvode možete kupiti putem njihovog webshopa ili u trgovinama na adresama Frankopanska 14 i  Malešnica ul. 5/1