Vizija dugotrajne mladosti iz Lancoma

| Beauty |

Prije nego što se upustimo u razgovor, očima ostvarujemo prvi kontakt. Oči omogućuju komunikaciju i odražavaju naše emocije. U nekim trenucima zrače radošću, zavodljive su i pune života, kao vjeran odraz razine samopoštovanja. No istovremeno su i jedan od najosjetljivijih dijelova lica te su stoga najpodložnije prvim borama.

Oči su dobar pokazatelj našeg stila života te odaju prve znakove promjena vezanih uz starenje - zato ih ponekad skrivamo sunčanim naočalama ili koristimo makeup za 'kamuflažu', prikrivajući tako i dijelove osobnosti koja ne može doći do izražaja.

Visionnaire Yeux - Eye On Correction

Lancome Visionnaire

Kako bi vam pomogao da skinete masku i da vaše oči ponovno zabljesnu punim sjajemLancôme je predstavio novi proizvod iz linije za njegu kože Visionnaire: Visionnaire Yeux-Eye On Correction™, na tragu misije kojom ženama omogućuje da kroz ljepotu pronađu samopouzdanje.

Koža oko očiju je tanka i iznimno krhka, uslijed čega se baš ovdje javljaju prve bore i promjene uzrokovane nedostatkom sna, mnogobrojnim satima provedenim ispred računala ili jednostavno starenjem. Najprije dolazi do pojave tamnih koluta i vrećica ispod očiju, a zatim i bora. Oči gube sjaj i svježinu. U toj fazi žene često posežu za pretjeranim slojevima korektora pa čak i za tamnim naočalama.

No, postoji alternativa koja upotpunjuje makeup, ublažava konture oko očiju i svakodnevno poboljšava njihov izgled pa oči izgledaju mlađe i odmornije. Riječ je o proizvodu Visionnaire Yeux - Eye On CorrectionTM.

Visionnaire Yeux djeluje na sve probleme vezane uz konture očiju, uključujući bore, tamne kolute i vrećice te tijekom vremena pruža vidljiva poboljšanja. Tehnologija Hydra Blur u kombinaciji s jasmonatima, ključnim aktivnim sastojcima linije Visionnaire daje trenutačne rezultate - vraćanje sjaja i svježine očima.

S podlogom od svilenkastog praha (silika i perlit) i agensima mekog fokusa, tehnologija Hydra Blur u trenu stvara optički učinak kroz jednoliki prijenos svjetlosti u svim smjerovima, čime se na vrlo diskretan i prirodan način zamagljuju nepravilnosti na području oko očiju.

Zahvaljujući teksturi poput hidratantnog balzama, svilenkastoj mekoći i iznimnom osjećaju svježine koji ostavlja na koži, Visionnaire Yeux pruža nevjerojatno osjetilno iskustvo. 100% žena je izjavilo da im se sviđa osjećaj lakoće na licu nakon nanošenja proizvoda, 98% ih je navelo osjećaj mekoće na području oko očiju, dok je 88% istaknulo lakoću upijanja proizvoda u kožu.

Lancome Visionnaire

Žene primjećuju razliku:

odmah [1]

- koža oko očiju izgleda mekše (87% ispitanica)

- koža oko očiju izgleda svježije (92% ispitanica);

nakon četiri tjedna[2]

- koža oko očiju izgleda glatkije (75% ispitanica)

- koža oko očiju doima se svjetlijom i definiranijom (70%).

Čak i bez makeupa, za 72% žena područje oko očiju izgleda iznimno svježe i zdravo, a kvaliteta kože je vidljivo bolja.

Uočeno je vidljivo poboljšanje kvalitete kože oko očiju: u značajnoj su mjeri smanjeni znakovi umora i starenja (bore, tamni koluti i vrećice ispod očiju).

Područje oko očiju izgleda vidljivo bolje i mlađe - znakovi starenja kao da su zamagljeni. Očima se postupno vraća nekadašnji sjaj.

Visionnaire Advanced Multi-Correction Cream 

Lancome Visionnaire

Ova formula s višestrukim korektivnim djelovanjem sadrži kombinaciju LR2412 i hijaluronske kiseline te novu, prozračnu i delikatnu teksturu koja se odmah po nanošenju stapa s kožom. Ova je originalna tekstura vrhunski spoj dosad nespojivih elemenata: gusta i bogata krema nakon nanošenja poprima tanku i osvježavajuću teksturu koja stvara prozračan osjećaj druge kože.

Koža se već nakon prvog nanošenja doima svježijom i ugodnijom na dodir. Nakon tri dana izgleda čvršće i svjetlije. Nakon četiri tjedna, izgleda vidljivo bolje i punije.

Visionnaire Advanced Correction Cream – bore, pore, tekstura

Lancome Visionnaire

Krema Visionnaire Advanced Correction formulirana je po mjeri, na temelju specifičnih odlika ekskluzivnog spoja dvostrukih jasmonata – LR2412 4%-Cx, kombinacije jasmonata LR 2412 i MDH – rješenje za poboljšavanje teksture kože i zaštitu od znakova starenja. Prva napredna korektivna krema koja smanjuje bore i pore te ujednačava ton kože, dubinski obnavljajući ljepotu kože.

Visionnaire Nuit, Beauty Sleep Perfector™ – glatkoća, elastičnost, sjaj

Lancome Visionnaire

Lancôme je u proizvodu Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™ iskoristio nevjerojatan potencijal jasmonata. Ova noćna krema djeluje dok spavate, transformirajući kvalitetu kože - nakon buđenja je glatka, elastična i zrači zdravim sjajem. 

Tekstura gela u ulju sadrži sićušne kapljice disperziranog ulja te se doima poput osvježavajućeg vodenog gela.

Zanimljiva je i kampanja ovog proizvoda koju potpisuje poznati fotografski dvojac. Uz stručne upute fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta, Lupita Nyong’o i Kate Winslet snimaju 'selfije'. Uz Visionnaire Yeux više nema potrebe za fotografskim trikovima koji uljepšavaju kožu jer nemaju što skrivati. Žene ponovno ističu svoje najveće bogatstvo: oči. #hidenomore.

[1] Samoprocjena 54 žene netom nakon nanošenja proizvoda.

[2] Samoprocjena 54 žene nakon četverotjednog nanošenja proizvoda.