Ovaj inovativni lak za nokte ima listu čekanja!

| Beauty |

Obožavamo ovaj revolucionarni lak za nokte!
Obožavamo ovaj revolucionarni lak za nokte!

 Kad je britanski brend lakova za nokte Nails Inc. najavio svoj novi proizvod - beauty ljubiteljice diljem svijeta su poludjele! O čemu se radi? "Paint Can" laku za nokte u spreju s kojim možete dobiti savršenu manikuru u nekoliko minuta. Trebamo li uopće reći da je ovaj inovativni novi proizvod momentalno rasprodan u cijeloj Velikoj Britaniji?

U ostatku svijeta, Paint Can će biti dostupan od ožujka 2016., ali već sad postoji cijela lista čekanja za ovaj revolucionarni proizvod. Vjerojatno nikad niste čuli za listu čekanja za lak za nokte (nismo ni mi!), ali na ovoj ćete stvarno htjeti biti - u nastavku pročitajte i zašto.

Alexa chung zaštitino je lice za Nails Inc.
Alexa chung zaštitino je lice za Nails Inc.

Ovako djeluje: Prvo nanesite bazu na čiste, suhe nokte kao i obično. Zatim, protresite bočicu s lakom, držite ju desetak centimetara iznad prstiju i u jednom ravnomjernom spreju posprejajte nokte. Jedan sloj je dovoljan! Pričekajte dvije minute i nanesite top-coat na nokte. Zatim pričekajte još minutu i operite ruke mlakom vodom. Manikura gotova!

Say hello to spray on nail polish - the world's fastest manicure!

Za sada, lak za nokte dolazi u samo dvije nijanse: Shoreditch Lane (metalik srebrna) i Hoxton Market (jarko ružičasta). S obzirom na nevjerojatnu zainteresiranost za ovaj proizvod, ne sumnjamo da će uskoro doći još puno novih nijansi! 

Nails Inc. "Paint Can"
Nails Inc. "Paint Can"