Otkrili smo trik: kako provjeriti hoće li vam kratka kosa dobro stajati

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Imate li dovoljno hrabrosti za kratku kosu?
Imate li dovoljno hrabrosti za kratku kosu?

“Hoću li izgledati dobro s kratkom kosom?" - univerzalno je pitanje s kojim se svaka žena susrela barem jedanput u životu. I to vrlo vjerojatno nakon što je primjerice vidjela Emmu Watson ili Victoriju Beckham u nevjerojatno cool i seksi izdanju s kratkom kosom.

Sada se možete prestati pitati i saznati sami - u stvari i bez rezanja kose! Poznati frizer Giles Robinson osmislio je pravu malu formulu koja može odrediti hoće li vam kratka pixie frizura odgovarati i pasati vašem obliku lica.

Ovako ide trik:  polegnite olovku horizontalno ispod brade, a zatim postavite ravnalo vertikalno ispod uha - izmjerite visinu od točke gdje olovka dotiče ravnalo pa sve do uha. Manje od 5,7 cm? Šišanje! Više od 5,7 cm? Duža kosa će više odgovarati vašem licu.

Očito - kao i kod svih beauty trendova - postoje iznimke! I na kraju krajeva, trebate nositi frizuru koju želite i s kojom se dobro osjećate, bez obzira na trikova i savjete stručnjaka ili prijatelja. Kratka ili duga, na vama je da odlučite. Ali za sve koji se možda već neko vrijeme dvoume oko ove (prilično hrabre ako nas pitate) odluke, ovo bi mogla biti presudna točka, zar ne?

Isprobajte trik i recite nam - stoji li vam kratka kosa?

Otkrili smo super trik! Hoće li vam stajati kratka kosa?
Otkrili smo super trik! Hoće li vam stajati kratka kosa?