Novi Prada miris Paradoxe

| Beauty |

Prada Paradoxe

Prada je predstavila novi ženski miris Paradoxe koji utjelovljuje srž neodredivog ženskog ideala brenda Prada koji se uvijek razvija, žene koja nikad nije ista, ali je uvijek svoja. Ovaj avangardni prepoznatljivi miris osmišljen je na temelju bezvremenskog buketa bijelog cvijeća i dolazi u kultnoj, ali neočekivanojtrokutastoj bočici te tako obuhvaća sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti.

Spajanje neočekivanih elemenata koje nadahnjuje novi dijalog utkano je u samo tkivo brenda Prada. Na sjecištu raznih problema Prada Paradoxe suštinski je izraz ženskog ideala brenda Prada u svim oblicima, svjež pogled na zagonetno pitanje ženstvenosti.

Prada Paradoxe

Novi prepoznatljivi ženski miris istražuje simbiozu kontradiktornosti koje su temelj brenda Prada: spoj ručne radinosti i tehnologije, tradicije i suvremenosti, zahtjevnosti i uglađenosti, discipline i mašte. U ovom novostvorenom prostoru nastaje Prada Paradoxe, miris koji je jednako zagonetan i ugodan.

Prošireni anagram naziva brenda Prada koji ukazuje na njegov radoznali duh, Prada Paradoxe, u srži je zaigran, predstavlja namjeru ponovnog promišljanja i rekonstrukcije. On nas poziva da ponovno definiramo odnos između žene i nje same kroz dinamičan dijalog unutar svake dimenzije koja je čini onakvom kakva jest.

U prirodi je paradoksa postavljati pitanja, sabrati niz kontradiktornih elemenata kako bi se otkrila temeljna istina. Prada Paradoxe predstavlja sporo otkrivanje do kojeg se dolazi refleksijom, entuzijastično prihvaćanje holizma po kojem zbroj svih sastavnica ima nezamislivu moć.

Prada Paradoxe

Bočica mirisa Prada Paradoxe izraz je mogućnosti reinterpretacije i neprestanog, radoznalog dijaloga brenda Prada. Oblik bočice nadahnut je izvornim logotipom brenda Prada, što čini ovu reinterpretaciju logotipa bezvremenskim komadom.

Radi se o odmaku od tradicionalnog dizajna bočice, ona je sada minimalistička i luksuzna te zamišljena da leži postrance. Stoji nakoso, ali čvrsto – promijenjenog je položaja, ali stabilnog – bočica mirisa Prada Paradoxe leži u estetski privlačnom položaju, optimistično se uzdiže od dna do vrha. Sjajna, radikalna struktura bočice predstavlja osobine sofisticiranosti i avangarde brenda Prada te njima dodaje dašak osebujnosti. U kontrastu s prepoznatljivim trokutastim oblikom bočice stoje njezini zaobljeni rubovi, dok naglašena crna boja logotipa leži na delikatnoj koraljno-ružičastoj pozadini. Ženstvena, ali upadljiva i odmah prepoznatljiva bočica na vrhu ima zlatnu pumpicu s grbom brenda Prada koju dopunjava zlatni logotip na crnom čepu.

Na kutiji mirisa izrezbaren je uzorak koji podsjeća na prepoznatljiv uzorak Saffiano kože brenda Prada. Izrezani trokutasti logotip na vrhu kutije objedinjuje funkciju i oblik te omogućava jednostavno otvaranje. Odnos koraljno-ružičaste boje, laganog sjaja i intenzivne crne boje sadržan je u logotipu brenda Prada koji je na kutiji djelomično prekriven bijelom oznakom Paradoxe – simbolom novog izraza ženstvenosti koji pruža brend Prada.

QR kod u silueti trokutastog logotipa brenda Prada prisutan je na svakoj kutiji. Svaki kod predstavlja poziv na istraživanje i otkrivanje mirisa Prada Paradoxe, što uključuje proširenu stvarnost, filtre i uvide iza kulisa brenda Prada.

Prada Paradoxe

PONOVNO OSMIŠLJENI KULTNI SASTOJCI

Brend Prada iskoristio je zagonetnost kultnih sastojaka da bi stvorio potpuno nove osjetne doživljaje mirisa Prada Paradoxe. MirisPrada Paradoxe intimno je ostvarenje jedinstvenog izbora dimenzija.

U skladu s kreativnim duhom brenda i pod vodstvom kreativnih direktora Miuccie Prada i Rafa Simonsa, miris su osmislili majstorski parfumeri škole Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Miasondieu, kako bi ujedinili bezvremenost i avangardu, prirodu i inovaciju.

Prada Paradoxe slavi višedimenzionalnost u odnosu suprotnosti te ponovno definira intenzivnu ženstvenu senzualnost kroz kontrast različitih izražaja. Dominantne note gorke naranče i jasmina, bezvremenski cvjetni tonovi buketa bijelog cvijeća kojima su kontrast avangardne prepoznatljive arome Ambrofix™i Serenolide™ spajaju se kako bi se stvorio intiman i dugotrajan trag parfema kojim prevladava živahna toplina.

Svijet tehnologije prvo svjedoči tome kako Prada Paradoxe istražuje prirodu uz pomoć inovativne tehnike osmišljene za brend Prada kojom se miris prikuplja iz pupoljka cvijeta gorke naranče prije nego li prolista. Isticanjem njegove cvjetne, intenzivne i svježe note postiže se nova svježina.

Neočekivana dimenzija senzualnosti otkriva se kroz upotrebu arome Ambrofix™koja se obično stavlja u muške mirise. Iz tog se inovativnog biološki prerađenog jantara prirodno izvlači moćna, stabilna i autentična drvenasta nota ambergrisa.

Jedna od najraširenijih aroma na svijetu je Serenolide™, nova i revolucionarna molekula mošusa koja nudi novu definiciju intenziteta tako da ostavlja prepoznatljiv, ali intiman trag. Elegantni mošus ostavlja intenzivni trag dužeg trajanja nego inače te se stoga njegove gornje note mogu primijetiti istog časa i djeluje tako da stvara osjećaj druge kože.

Gornje note: srž kalabrijskog bergamota, esencija mandarine, nota kruške

Središnje note: esencija gorke naranče i pupoljaka gorke naranče, apsolut srca cvijeta tuniske naranče, apsolut arapskog jasmina

Osnovne note: jantarna nota (Ambrofix™), laoska benzoinska smola, ekstrakt premium bourbon-vanilije s Madagaskara, nota bijelog mošusa (Serenolide™)

Prada Paradoxe

ELEGANCIJA PARADOKSA

Emma Watson je Prada Paradoxe. Kao utjelovljenje ženskog ideala brenda Prada, britanska glumica, aktivistkinja i umjetnica prava je predstavnica moderne ženstvenosti koja ispisuje nova pravila za novu generaciju kroz višedimenzionalnost koja nikada nije ista, ali je uvijek autentična.

Zauzvrat za sudjelovanje u kampanji Prada Paradoxe, Emma Watson je zatražila samo jednu stvar – htjela je sama režirati film. Njezin redateljski prvijenac slavi ljude koji su živi paradoksi i osnažuje ih. Ona ponovno interpretira pojam muze time što se postavlja i ispred i iza kamere, piše vlastiti scenarij i pripovijeda vlastitu priču te tako ponovno ispisuje pravila kako bi predstavila najautentičniju verziju sebe.

Film je njezin osobni izraz i perspektiva, uvid je to u njezine mnoge različitosti u njihovim neočekivanim simbiozama. U suštini, Watson je skladala dinamičnu simfoniju koja slavi sve njezine dimenzije – nju kao umjetnicu, aktivistkinju, glumicu, ženu – one su u njoj sve žive i energične, oslobođene u duhu neodredivosti.

Informativna cijena:

Prada Paradoxe, parfemska voda; 30ml – 559,00 HRK (74,19 EUR)

Prada Paradoxe, parfemska voda; 50ml – 779,00 HRK (103,39 EUR)

Prada Paradoxe, parfemska voda; 100ml – 1115,00 HRK (147,99 EUR)


Prada Paradoxe možete pronaći u odabranim Douglas i Müller parfumerijama, te na stranicama e-retailera www.douglas.hr