Napokon otkrivena tajna "Kylie Jenner" usana!

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Kylie Jenner
Instgram: Kylie Jenner

Najmlađa članica američke reality obitelji Kardashian/Jenner , a ujedno i zvijezda reality showa „Keeping up with the Kardashians", Kylie Jenner (17), u 2014. godini zaludila je svijet svojim make upom!

Njezin jednostavni makeup kojim naglašava oči i drastično povećava usne, sve djevojke diljem svijeta pokušavale su kopirati i otkriti "tajnu" iza njezinog looka. Kylie nikada nije htjela otkriti koje proizvode koristi i odbijala je odgovarati na pitanja u vezi svojih usana. 

E pa vjerovali ili ne, upravo nam je Kim Kardashian odgovorila na pitanje koje nas toliko dugo muči - "što to Kylie ima na usnama?". U nedavnom intervjuu novinarke su je upitale oko velike bure koja se podigla oko Kylie i njenih usana, a Kim im je olakšala i rekla o čemu se tu zapravo radi. 

Ako je vjerovati Kim, sve što Kylie koristi su olovke za usne kojima ih obrubi i popuni, a radi se o MAC-ovim olovkama za usne "Soar" i "Whirl"!

Također, Kim je u intervjuu otkrila kako su njeni modni uzori Carine Roitfeld i Kate Moss, a njezin najdraži beauty look je jednostavan make up na očima, s tankom linijom tuša i kompletno brončana koža. 

Kylie Jenner
Kylie Jenner