Makeup hit: Tekući puderi u jastučiću!

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Makeup hit: Tekući puderi u jastučiću!
Makeup hit: Tekući puderi u jastučiću!

"Cushion" (ili u doslovnom prijevodu: jastučić) puderi postali su pravi HIT u makeup industriji. Najbolji dio je svakako njihova formula koja nije ni tekuća, ali nije ni u kamenu. 

Puder se nalazi u formi jastučića i u pakiranju s njime dolazi i odgovarajuća spužvica kojom lako možete nanijeti ili popraviti puder tijekom dana. Jednostavnim pritiskom prsta ili spužvice, jastučić ostavlja idealnu količinu pudera koju zatim nanosite na lice. Ovakve formule tipično nude srednje prikrivanje koje možete nadograditi po želji, a kožu ostavljaju sjajnom, svježom i mladolikom.

Odabrali smo tri pudera u jastučiću koji nam se najviše sviđaju i s kojima se jedva čekamo poigrati!

1. Lancôme Miracle Cushion

Lancôme Miracle Cushion nije podloga niti puder u kamenu, on je jastučić. Njegov srebrni poklopac ukrašen je profinjenim otiskom Teint Miracle. Jastučić je na dodir mek i fleksibilan. Pritiskom na jastučić ispušta se mala doza prozračne tekućine u boji. Miracle Cushion hidratizira, ujednačava i štiti kožu od UV zračenja, istovremeno donoseći nevjerojatan osjećaj svježine. Koža je nakon nanošenja ljepša i hidratizirana te blista baršunastim sjajem, ostavljajući dojam profinjenosti - kao da je ulaštena.

Lancôme Miracle Cushion
Lancôme Miracle Cushion

2. L'Oreal True Match Lumi Cushion Foundation

Svježa, sjajna koža u trenu! Ova nova L'Orealova formula je lagana, ali nudi dobro prekrivanje. Koži daje predivan, svjež i mladolik izgled, a lako se nanosi i savršeno stapa s kožom. Koža izgleda luminantna, ali nikako masna. Plus: pakiranje je idealno za sve djevojke koje vole popraviti puder tijekom dana!

L'Oreal True Match Lumi Cushion Foundation
L'Oreal True Match Lumi Cushion Foundation

3. MAC Matchmaster Shade Intelligence Compact

MAC-ov puder u jastučiću nudi odlično prekrivanje i dolazi u nevjerojatno velikoj selekciji nijansa (točnije njih 12!) tako da svatko može pronaći svoju idealnu nijansu.

MAC Matchmaster Shade Intelligence Compact
MAC Matchmaster Shade Intelligence Compact