Make-up proizvodi u koje vrijedi investirati

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Od velikog broja različitih brendova, linija i novih inovacija, djevojke danas više ne znaju za što vrijedi, a za što ne vrijedi davati veliki novac. Upravo zato vam mi pomažemo u kreiranju savršene kozmetičke torbice sa svim proizvodima koji vam trebaju. Ako vas zanima u koju je šminku pametno uložiti - na pravom ste mjestu!

1. Tekući puder: Temelj je svakog dobrog make-upa i toplo preporučujemo da na njemu NE štedite. Ako puder kupujete u parfumerijama možete se konzultirati sa stručnim osobljem ili vizažistima koji tamo često rade, kako bi vam pomogli pri odabiru prave nijanse ili vas savjetovali oko najboljeg izbora za vas s obzirom na prikrivanje koje želite i ostale prednosti ovakvog proizvoda.

tekući puderi
Armani, YSL, Dior

2. Korektor: Vrijedi isto kao i za pudere. U parfumerijama svakako imate više opcija, a i netko od osoblja bi vam mogao pomoći oko formule i optimalne nijanse korektora (s kojom je jako lako pogriješiti!) koja vašoj koži odgovara.

mac korektor
MAC

3. Sjenila za oči: Skuplja sjenila često daju intenzivnije boje na očima zbog kvalitetnijih pigmenata koje sadrže i svakako su dugotrajnija. Ovi pigmenti su također nježniji i glatko se nanose na kapke, a time i lakše razmazuju. Luksuznija sjenila najčešće možete koristiti i kao mokre i kao suhe što vam također daje na raznovrsnosti i raznolikosti izbora. 

givenchy sjenilo
Givenchy

4. Rumenilo i bronzer: Slično kao i kod sjenila, skuplja rumenila i bronzeri lakše su teksture pa prema tome izgledaju jako glatko na koži. Također, lakše se nanose i razmazuju pa ih je vrlo lako stopiti s kožom te dobiti onaj prekrasan prirodni sjaj kakvog svi želimo! Velika koncentracija pigmenata dati će i dugotrajnije rezultate - biti će postojani cijeli dan i noć.

rumenila
NARS, Bobbi Brown, Dior

5. Ruž za usta: Ruž za usta koji ćete koristiti svakodnevno odlična je investicija! Ruževi formule bolje kvalitete imaju veći broj njegujućih sastojaka pa će vaše usne biti hidratantne, zdrave i meke cijelog dana.

ysl ruž
YSL

6. Make-up kistovi: Kvalitetni kistovi za šminkanje su esencijalni za svaku kozmetičku torbicu! Uložite u nekoliko kistova koje ćete koristiti svaki dan, poput kista za puder, rumenilo, sjenilo i tuš. Imajte na umu da ih treba redovito prati i pravilno ih njegovati.

makeup kistovi shu uemura
Shu Uemura

7. Limitirana izdanja šminke: Kad primjerice Alber Elbaz napravi limitiranu kolekciju za Lancome i vi je morate imati - tada se isplati potrošiti malo više na proizvode iz kolekcije koja vas je potpuno oduševila!

lancome alber elbaz
Lancome