Kako najbolje očistiti lice nakon što ste šminku nosili cijeli dan

| Beauty |

Double cleansing tehnikom ćete najbolje očistiti lice

Šminka je sastavni dio svakodnevnog života mnogih od nas. Šminku nosimo gotovo svakodnevno za posao, fakultet, izlaske...
Šminka često zna prouzrokovati probleme na licu u obliku prištića zato je i više nego važno, kada dođemo kući, detaljno skinuti šminku s lica i očistiti kožu.
Kada diskutiramo o pitanju kako najbolje očistiti lice cjelodnevnog nošenja šminke svatko će reći kako je njegov način skidanja šminke najbolji. Neki za te potrebe koriste micelarnu vodu, drugi mokre maramice, treći šminku vole skidati s gelom za umivanje...

Double cleansing tehnikom ćete najbolje očistiti lice

No definitivno najučinkovitiji način skidanja šminke jest double cleansing metoda. Ona je toliko dobra da smo o njoj već pisali ovdje. Ona podrazumijeva čišćenje lica u dva koraka. Prvi korak je cleanser na bazi lica. On će otopiti svu šminku s vaše kože lica. Nakon uljanog cleansera potrebno je očistiti kožu lica i isprati uljani cleanser što ćete učiniti pomoću vašeg gela za umivanje koji je na bazi vode.
Double cleansing tehnikom zagarantirano je 100% skidanje šminke. Vaš lice će nakon ove tehnike biti spremno za daljnju skin care rutinu, a vaša koža neće biti nikada zdravija, sjajnija i ljepša.