5 anti-aging seruma za lice koji čine čuda

| Beauty |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Ovo su najbolji anti-aging serumi!
Ovo su najbolji anti-aging serumi!

Serumi su odlična podloga u procesu njege lice, a njihovo nanošenje pruža mogućnost boljeg djelovanja drugih proizvoda koji dolaze na lice nakon njih.

Najveća razlika između seruma i krema za lice je isključivo u njenom sastavu. Kremama za lice temelj su prirodna ulja, dok se serumi uglavnom baziraju na vodi. S druge strane, serumi sadrže mnogo veću koncentraciju aktivnih sastojaka i tvari koji dubinski prodiru u kožu te tako osiguravaju bolje upijanje prijeko potrebnih elemenata.

U nastavku donosimo 5 najboljih seruma za lice koje smo pronašli na našem tržištu - i učiniti će proces starenja kože sporijim i lakšim!

1. CLINIQUE REPAIRWEAR LASER FOCUS: Ne možete si priuštiti skupe laserske tretmane kako biste se riješili malih linija i bora na licu? Ovaj puno jeftiniji proizvod garantira profesionalne rezultate u samo 12 tjedana. Čak i osjetljiva koža obožavat će ovaj serum!

CLINIQUE REPAIRWEAR LASER FOCUS
CLINIQUE REPAIRWEAR LASER FOCUS

2. VICHY IDÉALIA LIFE SERUM: Svi imamo ideju kakvu bismo kožu htjeli imati, a ovaj serum naše snove pretvara u stvarnost! Bez obzira na vašu dob, transformirat će vašu kvalitetu kože i dati vam nevjerojatno svjež i mladoliki izgled.

VICHY IDÉALIA LIFE SERUM
VICHY IDÉALIA LIFE SERUM

3. LANCÔME VISIONNAIRE ADVANCED SKIN CORRECTOR: Ovo je definitivo jedan od naših favorita i Lancomeov best-seller u području njege lica. Ako želite osvježiti svoju kožu, ova anti-aging formula riješit će vas bora, minimizirat će pore i pomoći vam u smanjenju vidljivih znakova oštećenja na koži - bilo od sunca ili od akni.

LANCÔME VISIONNAIRE ADVANCED SKIN CORRECTOR
LANCÔME VISIONNAIRE ADVANCED SKIN CORRECTOR

4. CLARINS DOUBLE SERUM: Ako želite skočiti ravno na moćne stvari - definitivno probajte ovo. Formula spaja dva najveća anti-aging sastojka u jedan serum koji reaktivira vašu kožu i čini će čvršćom, smanjuje bore i minimizirati pore.

CLARINS DOUBLE SERUM
CLARINS DOUBLE SERUM

5. L’OREAL PARIS YOUTH CODE TEXTURE PERFECTOR SERUM CONCENTRATE: Iako je vaša koža još uvijek mlada, nikada nije prerano za početak njege lica i suzbijanja prvih znakova starenja. Ova anti-aging alternativa, koja je prije svega cjenovno prihvatljiva, održat će vašu kožu svježom, zdravom, mekom i podatnom.

L’OREAL PARIS YOUTH CODE TEXTURE PERFECTOR SERUM CONCENTRATE
L’OREAL PARIS YOUTH CODE TEXTURE PERFECTOR SERUM CONCENTRATE