3 ne tako poznata savjeta za njegu kože zimi koja su vrlo važna

| Beauty |

Otkrivamo vam male tajne velikih skin care majstora

Skin care se ne razlikuje samo zbog tipa kože kojeg imate već se razlikuje od godišnjeg doba do godišnjeg doma. Tako je zimski skin care u potpunosti različit od onog ljeti. Kako na pravilan način njegovati kožu zimi možete pročitati ovdje.
No postoje i mali trikovi odnosno male tajne velikih majstora koje će učiniti puno za vašu kožu poglavito zimi. Mi vam u nastavku otkrivamo tri i ne tako poznata savjeta za njegu kože zimi koja su ustvari vrlo važna.

Otkrivamo vam male tajne velikih skin care majstora

1. Kada je riječ o tuširanju i umivanju lica vrlo je bitna temperatura vode jer tuširanje vrućom vodom ustvari dovodi do isušivanja kože lica. Tako da bi voda s kojom se umivate odnosno tuširate u najmanju ruku trebala biti mlaka odnosno idealno hladna.
2. Hidratacija kože zimi je neizmjerno bitna, a odličan saveznik u hidrataciji kože zimi je urea. Ona njeguje kožu, pomaže ukloniti grubu teksturu kože koja je zimi izražena.
3. Nemojte zaboraviti raditi pilinge pomoću kojih uklanjate mrtve stanice kože što automatski rezultira boljim upijanjem proizvoda koje stavljate na površinu kože.