Wall.hr vas vodi u Pepermint na gostovanje DJ Reflexa!

| Art |

The Reflex po prvi puta u Hrvatskoj!
The Reflex po prvi puta u Zagrebu!

Kako najbolje dočekati Praznik rada nego na dobrom tulumu. A gdje ići na dobar tulum nego u zagrebački klub Pepermint koji opet nudi pravu glazbenu poslasticu - gostovanje DJ Reflexa u sklopu zagrijavanja za Voi'Su, ljetni glazbeni festival na otoku Braču.

DJ Reflex, pravog imena Nicolas Laugier, trenutno je jedan od najoriginalnijih i najproduktivnijih svjetskih DJ-eva i producenata, koji je na sebe skrenuo pažnju nešto drukčijim remiksiranjem klasika, od Stevieja Wondera i Nine Simone pa do Queena i Michaela Jacksona (poslušajte samo kako u njegovoj verziji zvuči Jacksonova “Rock With You”, bit će vam jasnije što vas čeka u Pepermintu).

The Reflex - Rock With You

Njegov stil je zapravo prilično jednostavan ali učinkovit - koristi originalne materijale kojima daje “dancefloor friendly makeover” u stilu ranih sedamdesetih, bez previše kompliciranja pušta da pjesme “dišu”, baš kako su to radili legendarni glazbeni producenti tog razdoblja, primjerice Walter Gibbons ili Larry Levine.

Rezultat je Reflexov soulfunkdisco program ReVision na kojem ovaj Francuz s londonskom adresom predstavlja svoje verzije kultnih hitova čiji su fanovi i poznati glazbenici poput Nilea Rodgersa, Kida Creolea, Jazzyja Jeffa… A kako to sve zvuči uživo, provjerite večeras u Pepermintu, gdje će DJ Reflex pokazati kako njegove “glazbene revizije” funkcioniraju na plesnom podiju.  

Svi željni dobre zabave ovaj četvrtak uputite se u klub Pepermint, Ilica 24, iza 22 sata, a prvih dvoje koji komentiraju ovaj članak na našoj Facebook stranici dobivaju FREE UPAD za dvoje večeras u Pepermint!

The Reflex - Groove Is In The Heart