Vodimo vas u Johann Franck na Gotham City Halloween Party!

| Art |

Vodimo vas u Johann Franck na Gotham City Halloween Party!
Vodimo vas u Johann Franck na Gotham City Halloween Party!

Garantiramo vam da će Gotham City zasigurno biti jedan od najoriginalnijih tuluma za Halloween u Zagrebu! A Batman, Joker, Catwoman i Robin odlučili su vas osobno pozvati u svoj grad...

Popularna kavana Johann Franck, na glavnom gradskom trgu, za ovu će prigodu postati idealna lokacija mračnog Batmanovog rodnog grada. Novo IT mjesto u gradu i ovako neodoljivo podsjeća na Batmanov grad Gotham, ali uz odličnu scenografiju i poseban program za "najstrašniju noć u godini" - gosti će imati priliku osjetiti kako je zaista u Gothamu i pritom se zabaviti do jutarnjih sati.

Da bi atmosfera bila što bolja, naš poznati komičar Ivan Šarić utjelovit će legendarnog superheroja Batmana, dok će Korana Gvozdić, Nevena Rendeli, Antonio Franić te mnogi drugi poznati preuzeti ostale Gothamovske likove.

Johann Franck se u subotu pretvara u Gotham City!
Johann Franck se u subotu pretvara u Gotham City!

Za dobru zvučnu kulisu Batmanovog grada, pobrinut će se dva najveća Batmanova neprijatelja: Joker (Aldo Morro) i Penguin (Don Tom). Tulum započinje u 22 sata, a ulaz je 30 kuna.

Ovim putem vas pozivamo u Gotham City na najoriginalniji Halloween tulum u gradu i dijelimo 3 puta po 2 karte za ludi tulum pod maskama koji je dostojan svakog superjunaka i svih onih koji se tako osjećaju!

Sve što trebate učiniti je: 

  • lajkati Wall.hr i Johann Franck na Facebooku
  • lajkati ovaj članak na Facebooku i 
  • napisati nam u komentaru koji je tvoj najdraži stanovnik Gotham Cityja

Mi smo svoje mačje kandže i zeleni bršljan već pripremili. Batman dolazi u Johann Franck, a ti?