Vatra spotom za njihov singl "Kraj" slavi ljepotu ljudske različitosti

| Art |

Vatra - "Kraj"
Vatra - "Kraj"

Popularna grupa Vatra snimila je video spot za novi singl "Kraj" čija je autorica klavijaturistica Irena Celio Cega. Ovim singlom Vatra je ujedno i najavila svoj sedmi studijski album koji očekujemo na jesen. 

Spot je premijerno prikazan 1. lipnja na MTV Adriji i momentalno zarobio srca svih Vatrinih fanova. Zašto? Prije svega pjesma "Kraj" najavljuje neki novi izričaj i pravac Vatrine glazbe, a videospotom su na jedinstven i prekrasan način ispričane mnoge ljubavne priče. Priče o ljudskoj raznolikosti i priče o ljubavi.

Za vizual spota zaslužna je velika hrvatska umjetnica Mare Milin, a glavni akteri spota su zanimljiva lica - od kojih ćete mnoga sigurno i prepoznati. Dizajner Robert Sever, Aljoša i Antonia Šerić iz grupe Pavel, model Zvončica Vučković i definitivno najslađe lice spota - Dita Dečak, jednogodišnja kćer frontmena Vatre Ivana Dečaka koja je (bez konkurencije) preotela svu našu pažnju!

U nastavku pogledajte spot koji priča priču o posebnosti ljudskih odnosa, o ljepoti nesavršenosti, velikim ljubavima i jedinstvu raznolikosti koja nas okružuje. Ovo nije kraj. "Kraj" je početak jedne velike ljubavi. Ljubavi koju želimo podijeliti s vama!

https://youtube.com/devicesupport