Top 10 tuluma za doček Nove godine u Zagrebu

| Art |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Top 10 tuluma za doček Nove godine u Zagrebu
Top 10 tuluma za doček Nove godine u Zagrebu

 Samo nas četiri dana dijeli od najluđe noći u godini! Društvo je spremno, štikle već čekaju, frizura i makeup odabrani, šampanjac na hlađenju - a vi još uvijek ne znate gdje ići?! 

Za onaj veliki (ili mali?) dio nas koji još uvijek nemaju pojma gdje ići za novu godinu, kao i za sve koji još uvijek pregledavaju last minute ponude ili pak demonstrativno ostaju kod kuće - danas donosimo 10 prijedloga koje nećete moći odbiti... 

Odabrali smo 10 raznolikih tuluma i događanja za doček najluđe Nove godine kako biste je ipak dočekali negdje osim kod kuće ili na trgu. Saznajte sve detalje u nastavku!

BSH NYE @ Meštrović Pavilion
BSH NYE @ Meštrović Pavilion

1. BSH NYE @ Meštrović Pavilion

Lokacija: Meštrović Paviljon, Trg Žrtava Fašizma

Vrijeme: 31.12. / 21h

Cijena:

 • Žene 300 kn ili 600 kn (VIP)
 • Muškarci 400 kn ili 700 kn (VIP)

Opis: Nova godina u "Džamiji", u režiji Amnesije i BSH Events organizacije, definitivno je tulum koji ne želite propustiti! Na gornjem katu Meštrovićevog paviljona iliti „Džamije“ biti će lociran Amnesia floor (RnB/Hip-Hop/House), a kao veliko iznenađenje domaćin i susjedni BSH events floor pripremio je nastup svjetske violončelistice Ane Rucner! Ulaznica uključuje neograničenu konzumaciju alkoholnih pića i pristup oba floora (Amnesia i BSH), dok ona VIP uključuje catering i bottle service. Otvorena je i posebna mogućnost rezervacije stola (bottle service) izvan VIP dijela na upit.

NYE 2016 @ HYPO CENTAR presents #na[opako!]
NYE 2016 @ HYPO CENTAR presents #na[opako!]

2. NYE 2016 @ HYPO CENTAR presents #na[opako!]

Lokacija: Hypo Centar, Slavonska avenija 6

Vrijeme: 31.12. / 22h

Cijena: 

 • 250 kn (za cure)
 • 500 kn (VIP za cure)
 • 350 kn (za dečke)
 • 600 kn (VIP za dečke)

Opis: Uz obilje hrane i pića pozvani ste da obučete svoje najdraže plesne cipelice i dođete na densflor, jer ulijećemo u Novu 2016 uz pozitivnu vibru i samo osmijeh na licu! U cijenu ulaznice uključena je neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića i hrane. Kako bi poderali svoje plesne cipelice zabavit će vas ukupno 6 DJ-a: BIZZO BODEGA, BLACKSOUL, DJ DANIEL TURK, Robert MKC, Ressless i Superfine. Vidimo se na[opako!]m dočeku Nove 2016.-e u Hypo Centru!

AmsterDAMN I NYE 2016 by RNB Confusion & Tooloomeeshka
AmsterDAMN I NYE 2016 by RNB Confusion & Tooloomeeshka

3. AmsterDAMN I NYE 2016 by RNB Confusion & Tooloomeeshka @ Studentski Centar

Lokacija: Studentski Centar, Savska 25

Vrijeme: 31.12. / 22h

Cijena: 

 • 299 kn (all inclusive)
 • 500 kn (VIP)

Opis: Za petu po redu tematsku novogodišnju proslavu RNB Confusion & Tooloomeeshka odlučili su se za novi prostor kako bi vam pružili novi experience te vas približili samom centru grada! Nakon New Yorka, Londona, Rio De Janeira, Las Vegasa na red je došao i grad kanala, bicikala, tulipana, Ajaxa, klompi, coffee shopova...Amsterdam! Pripremili su čak 2 floora: na jednom će publiku rasplesati RNB Confusion resident DJ-i Zrna, Sheko, eM Bee i posebni gosti, a na drugom party program Tooloomeeshka poznat po house/EDM/pop glazbi. Kao i svake godine tradicionalno nude OPEN BAR opciju za pristupačnu cijenu ulaznice. U cijenu ulaznice uključena je neograničena konzumacija svih bezalkoholnih i alkoholnih pića u ponudi. Dress code je CRVENO, a tematsko uređenje Studentskog Centra vodi vas u Amsterdam.

LADIES AND GENTLEMEN, Dress Up & Suit Up! - Doček Nove 2016.
LADIES AND GENTLEMEN, Dress Up & Suit Up! - Doček Nove 2016.

4. LADIES AND GENTLEMEN, Dress Up & Suit Up! - Doček Nove 2016. @ Johann Franck

Lokacija: Johann Franck, Trg bana Josipa Jelačića

Vrijeme: 31.12. / 21h

Cijena: 200 kuna (prizemlje)

Opis: Elegantni doček Nove Godine u Johannu Francku! Sredite se i plešite do iznemoglosti na najveće hitove svih vremena uz jednog i jedinog DJ Alda Morra. Dočekajte Novu 2016. sa stilom u najljepšem gradskom prostoru u centru Zagreba. Karta za prizemlje uključuje piće dobrodošlice i čašu pjenušca u ponoć, te mogućnost rezervacije separea ili visokog stola uz bottle service (minimum dvije boce).

NOVA GODINA SA STANKOM!!! @ Pepermint
NOVA GODINA SA STANKOM!!! @ Pepermint

5. NOVA GODINA SA STANKOM!!! @ Pepermint 

Lokacija: Pepermint Ilica 24

Vrijeme:  31.12. / 22h

Cijena: 150 kuna

Opis: Već tradicionalno, voljeni klub Pepermint, u dobro poznato vrijeme, organizira jednu od najurbanijih novih godina u Zagrebu. Za pultom vas čeka DJ Stanko Bondža, piće dobrodošlice na ulazu, klopa gore na katu te šampanjac u 12 sati kojim ćete s cijelom ekipom nazdraviti novoj 2016. Nova godina sa Stankom nikad nije raočarala!

BLACKOUT LOUNGE & JUICY NYE 2016/5 BOROUGHS @ SUPER SUPER
BLACKOUT LOUNGE & JUICY NYE 2016/5 BOROUGHS @ SUPER SUPER

6. BLACKOUT LOUNGE & JUICY NYE 2016/5 BOROUGHS @ SUPER SUPER

Lokacija: SUPER SUPER, Radnička cesta 27

Vrijeme: 31.12. / 21h

Cijena: 

 • Od 26.12. do 31.12. - 100 kuna
 • Na ulazu - 120 kuna

Opis: Blackout Lounge, najdugovječniji i najbolji klupskiHip-Hop & R&B program u Zagrebu se nakon duge stanke vraća natrag u grad još jači i bolji u klub Super Super (tvornica Katran), te susreće mladi Juicy program na proslavi nove godine 31.12.2015. Pod tematikom 5 Boroughs (The Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island & Manhattan) vječitom Hip-Hop inspiracijom i birthplaceom Hip-Hop kulture gdje vam ove dvije ekipe u novogodišnjoj noći serviraju the best of Hip-Hop, R&B stare i nove mjuze te svih ostalih srodnih žanrova uz ugodnu atmosferu i posebno uređen i osmišljen prostor za tu večer. Ako volite Hip-Hop, za vas ne postoji bolje mjesto za provesti najluđu noć u godini, jer na gramofonima vas dočekuju prekaljeni jahači vinila DJ Phat Phillie i DJ Chill, majstori zanata sa stažom od nekoliko desetljeća i tisućama uspješnih partya, jer tko može odraditi bolje ovakav tulum od njih dvojice. Na mikrofonu će vas dočekati jedan jedini heavyweight Hrvatski Hip-Hop General Woo koji za pasom ima 8 albuma, a koji će vas provesti kroz ovu nezaboravnu večer na mikrofonu.

"FLASHBACK 2016" New Years Eve @ Museum Katran
"FLASHBACK 2016" New Years Eve @ Museum Katran

7. "FLASHBACK 2016" New Years Eve @ Museum Katran

Lokacija: Museum Katran / Radnicka Cesta 27

Vrijeme:  31.12. / 21h

Cijena:

 • 100 kn od 24.-30.12. 
 • 120 kn 31.12. (ako ih ostane)

Opis: Isprati staru godinu sa najboljim Čagerima u gradu. DJ Don Tom zadužen je za izuvanje iz plesnih cipela, a očekuje vas Čaganje na 4 flora sve do fajrunta! U cijenu je uključen welcome drink, hrana sa stola kupljenog u Ikei te tradicinalno izneneđenje tamo negdje oko dva sata poslije ponoći. Vrte samo provjerenu mjuzu od 70tih, 80tih, 90tih pa sve do dana današnjeg te garantiraju stopostotne bolove u nogama uzrokovane plesom do iznemoglosti.

Ekskluzivni doček @ Zagreb 360° Vidikovac Zagreb Eye
Ekskluzivni doček @ Zagreb 360° Vidikovac Zagreb Eye

8. NOVA GODINA 2016. - Ekskluzivni doček @ Zagreb 360° Vidikovac Zagreb Eye

Lokacija: Zagreb Eye vidikovac - viewpoint, Ilica 1

Vrijeme: 31.12. / 22h

Cijena: 

 • 849,00 kn (All inclusive) 
 • 949,00 kn (VIP All inclusive)

Obje kategorije karata uključuju All inclusive ponudu, uz neograničenu konzumaciju hrane i pića. Razlika je samo u vrsti stola koja se dobiva uz pojedinu ulaznicu. Za nižu cijenu ulaznice dobivate mjesto za visokim barskim stolom, a za cijenu više dobivate sjedeći VIP stol i stolicu koja te noći pripada Vama. 

Opis: Ovo je svakako najekskluzivniji doček Nove godine u Zagrebu! Zagreb 360° - vidikovac Zagreb Eye na Trgu bana Jelačića u Ilici 1a, na najvišem katu Zagrebačkog nebodera sa spektakularnim pogledom na cijeli Zagreb u blagdanskom ruhu i novogodišnjem raspoloženju sa stotinama vatrometa. Neposredno ispod, nalazit će se svi oni koji će dočekati Novu Godinu na Trgu bana Josipa Jelačića - glavnom gradskom trgu. Vidikovac je omeđen staklenim stijenama i sva je događanja moguće pratiti iznutra, dakle iz tople atmosfere ili s terase koja okružuje vidikovac.  Izbor glazbe će Vas oduševiti jer je on istovremeno i urban i retro - Saša Šoštarića, jedan od najboljih i najpopularnijih zagrebačkih DJ-a držati će vas aktivnim do ranih jutarnjih sati. Saša je Zagrepčanima, baš kao i ime kultnog zagrebačkog kluba Kulušić, poznat po sada već jednako kultnim Kulušić Reunion party-ima. Pravi je majstor disco glazbe te jedan od onih koji je isprofilirao i brandirao Studio 54 party-e u Zagrebu. 

Advent na Europskom trgu uz 3 DJ-a
Advent na Europskom trgu uz 3 DJ-a

9. Doček Nove godine na EUadventu @ Advent na Europskom trgu

Lokacija: Advent na Europskom trgu, Cesarčeva/Stara Vlaška

Vrijeme:  31.12. / 21h

Cijena: FREE

Opis: Europski trg se u najluđoj noći u godini pretvara u klub na otovrenom s najljepšim plesnim podijem ispod 1000 ♥; tako bi ukratko zvučao opis njihovog novogodišnjeg programa, a kad vam otkrijemo da glazbu bira i vrti DJ i producent s nepresušnim entuzijazmom prema dobroj glazbi i jedan od nositelja domaće klupske scene posljednjih 25 godina - Eddy Ramich pozabavit ćete se izborom toplog outfita i udobnih plesnih cipela jer ćete htjeti uplesati u novu 2016. na otvorenom! Ali, to nije sve, Eddy na Silvestrovo, u samo srce Zagreba, dovodi dva najinteresantnija europska DJ-a - riječ je o Mr Mendelu i Saint-Jamesu koji na Europski trg stižu iz Amsterdama i Pariza. Najtoplija blagdanska atosfera, bogata ponuda pića i ića s već dobro poznatih kućica te ubojita kombinacija Mr Mendel, Saint-James i Eddy Ramich jamče izvrstan provod, plesanje, plesanje i još plesanja na jedinom trgu s 1000 ♥!

NINA BADRIĆ - doček Nove godine, Zagreb, Trg bana J. Jelačića!
NINA BADRIĆ - doček Nove godine, Zagreb, Trg bana J. Jelačića!

10. NINA BADRIĆ - doček Nove godine, Zagreb, Trg bana J. Jelačića!

Lokacija: Trg bana Josipa Jelačića

Vrijeme: 31.12. / 21h

Cijena: FREE

Opis: Već tradicionalan doček Nove godine na glavnom zagrebačkom trgu i ove će godine zadovoljiti sve željne provoda na otvorenom. Domaćica novogodišnje noći bit će pjevačica Nina Badrić, a tijekom večeri nastupit će brojni mladi bendovi te sastav Vatra. Nova koncepcija bazira se na predstavljanju naših vodećih glazbenika i mladih glazbenika u usponu.