Stigao je prvi trailer za Iron Man 3

| Art |

Iron Man 3

Prije nekoliko sati izašao je prvi trailer za "Iron Man 3" s Robertom Downeyem Jr. u glavnoj ulozi. Nakon što je u drugom nastavku svijet saznao za njegovu tajnu, što se događa s Tonyem Starkom i nakon ovog trailera ostaje misterija. Sigurno je samo da je u filmu i njegova asistentica, sada i djevojka Pepper, Gwyneth Paltrow te Don Cheadle koji mu oduvijek pomaže, a da lik Mandarina, Iron Manovog „zločestog“ protivnika utjelovljuje Ben Kingsley.

Moramo priznati kako nas jako raduje treći nastavak filma o Iron Manu jer nam je on drugi najdraži superheroj, odmah nakon Batmana. Čini nam se i kako su publika, ali gledatelji vrlo lako i relativno brzo zavoljeli Iron Mana čija su prva dva nastavka imala jako dobre rezultate.

Iz Marvela su prvi trailer predstavili ovako: „Kada Starkov privatni život bude uništen od strane njegovog neprijatelja, on kreće u osvetnički pohod da pronađe odgovorne. Ovo putovanje na svakom će koraku testirati njegovu vjeru. S leđima uza zid, Stark je prepušten sam sebi i svojim uređajima te se mora oslanjati na vlastitu genijalnost i instinkte kako bi zaštitio najbliže. Kako se bori vratiti sve što mu je oduzeto, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga već neko vrijeme progoni: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?“

Britanska premijera filma se očekuje 26. travnja 2013., a možemo ga očekivati i u 3D-u.

Iron Man 3