Springfestival u Grazu nudi popuste na ulaznice za ex-Yu zemlje

| Art |

Već 13. godinu zaredom Springfestival se vraća u austrijski Graz, UNESCO-ov grad svjetske baštine i UNESCO-ov grad dizajna, od 29. svibnja do 2. lipnja i predstavlja nadahnjujuć i bogat spoj glazbe, tehnologije, umjetnosti i dizajna te rasprave koje imaju veliki odjek. Springfestival je jedan od vodećih europskih događaja koji spaja neke od pionira u live nastupima, DJ-eve, vizionare, kreativne umove i predvodnike digitalne ere, a svi se okupljaju kako bi slavili suvremenu kulturu.

Austrijski festival nudi popust na festivalsku ulaznicu za ex-Yu zemlje.Promotivni kod special20 omogućava popust od 20% na festivalsku ulaznicu - tako je ulaznica 70 eura. (Identitet se dokazuje predočavanjem dokumenta u festivalskom centru.)

Ex-Yu ulaznice: http://springfestival2013.eventbrite.com/?discount=special20

Springfestival promo party zakazan je za 19.04.2013 od 22 sata u Tunelu u Rijeci kada nastupaju:

Turnmaster Tim (Springfestival, AUT) - Old School Vinyl Set
Amor (Back And Forth, Deep This, CRO)
DJ Sub (Beats n' Style, CRO)

Prošlogodišnji Springfestival obilježen je pitanjem što se najbolje dogodilo u posljednjih 10 godina u glazbi. Video s odgovorima pregled je mišljenja nekih od najznačajnijih imena glazbe, ali i najbolji uvod u Springfestival 2013, amoežte ga pogledati u nastavku.

 
Warning: PDOStatement::execute() [pdostatement.execute]: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: no parameters were bound in /home/fashionw/public_html/wall.hr/libraries/database.php on line 99

What's the best thing happened to music in the last 10 years?