Spektakularni kadrovi Plitvičkih jezera u novom spotu 2CELLOS

| Art |

2CELLOS na Plitvičkim jezerima

2CELLOS Luka Sulić i Stjepan Hauser objavili su prije dva dana novi singl: obradu pjesme “I Will Wait” grupe Mumford & Sons, a jučer je objavljen i spot za pjesmu koji je snimljen na Plitvičkim jezerima. Spektakularni kadrovi Plitvičkih jezera uz predivne zvuke violončela snimljeni su u režiji Darka Drinovca.

S obzirom da spot uvelike promovira prirodne ljepote Ljepe naše, ovime će dvojica čelista još više doprinjeti promociji Hrvatske u svijetu. Naime, nedavno ih je predsjednik Josipović odlikovao za važnu ulogu kulturnih promotora Hrvatske.

2CELLOS na Plitvičkim jezerima

"Htjeli smo spojiti ljepotu prirode s ljepotom glazbe. Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali smo sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju. Zahvaljujući majstorstvu redatelja Darka Drinovca, mislim da Plitvice nikad nisu bile prezentirane na lijepši i reprezentativniji način kao što su u ovom spotu. Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje", izjavili su Stjepan i Luka. 2CELLOS i ovim spotom nastavljaju obarati gledanosti na YouTubeu pa je tako u manje od jednog dana ovaj spot pogledan više od 60.000 puta. U nastavku pogledajte ovaj zaista veličanstven video.

2CELLOS, "I Will Wait"