Sia ima novi snažan spot s Maddie Ziegler "Big Girls Cry"

| Art |

Sia ima novi snažan spot s Maddie Ziegler "Big Girls Cry"
Big Girls Cry spot

Mistična australska glazbenica Sia naprosto nas osvaja već nekoliko mjeseci svojom fantastičnom glazbom i umjetničkim videospotovima, sve od pjesme "Chandelier" pa do "Elastic Hearta". Ono što je specifično za sve snažna emocija koja se osjeti u pjesmi, ali je i fantastično prenesena u očaravajuće plesne pokrete 12-godišnje Maddie Ziegler koja svojevrsno predstavlja Siu u njenim spotovima.

Prvo nas je fascinirala iznimno dugom koreografijom koju zaista nitko na svijetu ne može izvesti tako vješto poput ove talentirane djevojčice, a onda nam je otkrila i glumačku crtu u Maddie, koja je do izražaja došla u snažnim facijalnim ekspresijama i govoru tijela nasuprot zgodnom glumcu Shiji LaBeoufu.

Ono što nas je iznenadilo vezano za njenu zadnju pjesmu je činjenica kako je spot jednostavan, a upečatljiv. U prvom planu je ponovno Maddie koja ovoga puta komunicira samo pomoću facijalnih ekspresija, ispred crne pozadine. Pjesma "Big Girls Cry" nalazi se na albumu "1000 Forms of Fear" koji je izašao prošloga ljeta, a možete je poslušati u nastavku. 

Big Girls Cry