Sexy cure iz plesne grupe Madness "skinule" Justina Timberlakea

| Art |

Sexy cure iz plesne grupe Madness-a "skinule" Justin Timberlakea
Grupa Madness

Već smo najavili kako RNB Confusion radi veliki party 30. travnja u Galleryju povodom prelaska na proljetno ljetnu sezonu, a prvi party bit će posebno bombastičan. Sve to potvrđuje i najavni video spot koji prikazuje seksi plesačice grupe Madness kako izvijaju tijelo u ritmu pjesama Justina Timberlakea.

Upravo ove djevojke će vas svake srijede zabavljati u sklopu programa RNB Confusiona, što vjerujemo, muškarcima neće teško pasti. One su Ilona Cvitić, Karla Ileš, Helena Janjušević, Petra Ugljarević i Brita Bobetić. Cure svojim dugogodišnjim plesnim iskustvom pune glazbenu scenu nastupajući za brojne hrvatske pjevače, a plesačice Karla i Brita dio su popularnog YouTube hita Yoncé | PARTITION | Croatia. Plesačice grupe Madness biti će specijalne gošće tematskog partyja „Sexy Back“ prema istoimenoj pjesmi Justina Timberlakea koji je najavljen za srijedu 7. svibnja u klubu Gallery.

No vratimo se na prvi party; Bit će održan sljedeću srijedu i to dan prije 1. svibnja što nam svima daje oduška i svojevrsnu potvrdu da je dan prije sasvim dozvoljeno tulumariti. Party otvorenja ugostit će jednog od najtraženijih DJ lica New Yorka, DJ ESQUIRE-a, koji je poznat po nastupima sa svjetski poznatim facama kao što su Jay-z, Coldplay, Tiesto i dr. Vjerujemo da će muzika biti savršeno plesna, a da će otvorenje, kao i uvijek, biti krcato.

Zabilježite ovu srijedu u svojem rasporedu.

Grupa Madness - Sexy Back