Severinina "Uzbuna" najavila izlazak novog albuma

| Art |

Snimanje spota Uzbuna

Jedina prava kraljica hravatske estrade Severina konačno nas je počastila prvim singlom s novog albuma "Dobrodošao u klub". "Uzbuna" je vesela pop pjesma koju potpisuje provjereni dvojac Miloš Roganović i Filip Miletić, većinski autori pjesama na albumu, a redateljske palice primila se Dafne Jemeršić

"Sretna sam što smo snimili simpatičan trashy spot u lunaparku za "Uzbunu", pjesmu s mog novog albuma "Dobrodošao u klub". Koliko sam ja uživala na snimanju, nadam se da ćete  i vi u gledanju u ovim zimskim danima koji su pred nama… Puno vas volim!" - poručila je Severina svojim obožavateljima.

 "Ja ne znam za sebe Tablete ne vrijede, Od prvog do prvog Ja mislim na tebe" - stihovi su kojima će Severina podići uzbunu na regionalnoj glazbenoj sceni, a otkriveni su prije dva dana upravo putem službene Severinine Facebook stranice kojih se ovih dana samo na Facebooku okupilo preko 300.000.

Album "Dobrodošao u klub" u ekskluzivnoj je prodaji u digitalnom formatu, a možete će ga kupiti putem www.dallasmusicshop.com od danas od kada se i zaprimaju prednarudžbe za CD izdanje.

Uživajte u prekrasnoj Severini i u izvrsnom spotu koji nam se jako sviđa! 

Severina Uzbuna