Severina postala zaštitno lice za Ledo sladolede

| Art |

severina za ledo sladolede

Severina ne staje... Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta u prepunoj zagrebačkoj Areni, odlučila je jedan od svojih najpoznatijih glazbenih hitova „Mili moj“ otpjevati Ledo Maximo kornetima. Zahvaljujući poslovnoj suradnji s najvećim i najpoznatijim proizvođačem sladoleda u regiji, Severina je postala novo zaštitno lice Ledo kampanje „Maximalno uživanje“ za Ledo sladolede – Maximo Čupavac, Maximo Čokolada i Maximo Jogurt-šumsko voće te snimila TV spot.

Stvarno bi bila „grijehota“ da se Severina i Maximo nisu sreli, no čudesan spoj dogodio se na setu snimanja TV spota gdje je kraljica hrvatske glazbene scene pronašla svoju veliku ljubav – neodoljive Maximo sladolede. Kako je bilo na snimanju spota, pogledajte u videu.

Maximo Čokolada i Maximo Jogurt-šumsko voće ove ljetne sezone dobili su novo ledeno pojačanje, Maximo Čupavac koji će oduševiti nepca savršenom kombinacijom sladoleda od kokosa i biskvita u čijem se srcu krije fina čokolada, a pravo iznenađenje očekuje ljubitelje sladoleda već pri prvom zagrizu čokoladne krune s mrvicama kokosa. Maksimalno uživanje u Ledo sladoledu i stihovi popularnog Severininog hita „Mili moj“ zasigurno će u nadolazećim mjesecima biti garancija odlične zabave i doživljaja za pamćenje.

Severina za Ledo sladolede
Severina za Ledo