Severina objavila novi ljetni hit "Uno momento"

| Art |

Severinin novi singl "Uno momento“ kojeg je otpjevala u suradnji s Ministarkama, objavljen je danas na Severininoj Facebook stranici koja broji preko 750 tisuća obožavatelja.

Severina, Uno Momento

Pjesmu su napisali Filip Miletić i Miloš Roganović koji već uveliko rade na 13. Severininom albumu. Produkciju spota Severina je prepustila ekipi producentske tvrtke IDJ videos, redatelju Andreju Iliću i snimatelju Đorđu Trboviću. Zadnjih nekoliko dana na društvenim mrežama populariziran je hashtag #unomomento pod kojim Severinini fanovi oduševljeno komentiraju objavljene promo fotografije iz spota na kojima kraljica estrade izgleda bolje nego ikada.

Severina, Uno Momento

"Uno momento je jedna od onih pjesama koja osvaja na prvu. Da ju čujem u klubu, prva bih ustala i plesala. Nadam se da će slične reakcije izazvati i kod publike" - izjavila  je Severina. 

Severinini obožavatelji moći će pjesmu Uno momento uživo čuti u sklopu njene mini ljetne turneje u sklopu koje 26. srpnja nastupa u Portorožu, 30. srpnja u Čakovcu, a 2. kolovoza u primoštenskoj Aurori. U nastavku poslušajte i pogledajte video "Uno momento" za koji smo sigurni kako će vas osvojiti na prvo slušanje, ali i gledanje.

Severina feat Ministarke, Uno momento