Prvi pogledajte najavu za "Štrumpfove 2"

| Art |

Štrumpfovi 2
Štrumpfovi 2
„Nekoć davno postojala je šumica u kojoj su u svom tajnom naselju živjela malena stvorenja... a zvali su se Štrumpfovi.“
 
Vjerojatno ne postoji nitko tko se ne sjeća ovog legendarnog uvoda jedne od najpoznatijih animiranih serija svih vremena koja je prošle godine dobila i svoj filmski nastavak jednostavno nazvan – Štrumpfovi. Animirani hit Štrumpfovi 2011. godine svojom je zaradom na kino blagajnama nadmašio i najoptimističnija očekivanja – u Hrvatskoj ga je pogledalo gotovo 135 tisuća gledatelja čime je postao najgledaniji film prošle godine u domaćim kinima, a film je u svijetu sveukupno zaradio preko 563 milijuna dolara!
 
U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi sljedećeg ljeta, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Zloćke“ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Zloćke pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!
 
Štrumpfovi 2 bit će, naravno, sinkronizirani na hrvatski jezik, a u kino distribuciju dolaze 1. kolovoza
 
Štrumpfovi 2