Procurile snimke Lady Gage u "prirodnom" izdanju

| Art |

Lady Gaga za V Magazine
Lady Gaga za V Magazine

Prošlo je dosta vremena od kako je Lady Gaga bila aktualna u medijima, a nitko sa sigurnošću nije znao gde je bila i što je radila, osim da se oporavljala od operacije kuka. ARTPOP je dugo očekivani album koji će pjevačica predstaviti 11. studenog, dok je prvi singl najavljen za 19. kolovoza, a svi već nagađaju na koji način ekscentrična pjevačica planira svoj veliki povratak. Izgleda da neobičnih kostima i kreacija, po kojima je do sad bila poznata, ovog puta neće biti.

Pred izlazak novog singla, 'V Magazine' će objaviti nove fotografije, na kojima će pjevačica predstaviti svoj sasvim novi “prirodni“ imidž. Jedna od fotografija na kojima Lady Gaga od garderobe koristi samo svoje ruke, dok sjedi na stolici raširenih nogu, potpuno bez šminke "procurila" je u javnost, a Gagin omiljeni modni fotografski tim Inez & Vinoodh, odmah su istu fotografiju postavili na svoj Instagram profil, uz poruku: "Spremite se za nove Gagine fotografije u novom broju V Magazinea!“.

Lady Gaga "ARTPOP"

Pogledajte promotivni video koji najavljuje dugoočekivani album ARTPOP za koji su već najavljenje suradnje s umjetnicima poput Jeff Koonsa, Marine Abramović, Roberta Wilsona i drugih.