Pogledajte predivan tribute Seleni od Jennifer Lopez

| Art |

Pogledajte predivan tribute Seleni od Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Izgleda Jennifer Lopez nikada neće zaboraviti kako je dobila priliku, i to višestruku, zahvaljujući preminuloj pjevačici Seleni Quintanilli. Naime, prije skoro 20 godina Jennifer se probila igrajući upravo Selenu za istoimeni biografski film o velikoj pjevačici, ali i zahvaljujući Seleni, danas je jedna od ponosnih Latinoamerikanki koja rastura američkom, ali i svjetskom glazbenom scenom.

Kako se ove godine održava 20. obljetnica Selenine smrti, Jennifer Lopez izvela je predivan i vrlo topli remix jednih od Seleninih najvećih hitova na Billboard Latin Music dodjeli nagrada, uz Selenin bend, Los Dinos. U ukupno 7 uzbudljivih minuta, izvela je redom pjesme "Como La Flor," "Bidi Bidi Bom Bom," "Amor Prohibido," "I Could Fall in Love," i "No Me Queda Mas." Pritom, ne možemo zaborabiti i na genijalan scenski kostim koji je nosila; Odjenula je ružičasti bralet top i hlače visokog struka optočene kristalima, koje je kasnije ukrasila napadnim volanima u tipičnom Selena stilu.

Pogledajte predivan tribute Seleni od Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Između ostaloga, nedavno je obitelj Quintanilla izjavila kako trenutno skupljaju novce za veliki projekt koji uključuje Selenin hologram i izdavanje nove glazbe u njeno ime. Kažu kako cilj nije niti zarada niti zamjena za Selenu, već isključivo kako bi njeno nasljeđe živjelo dalje. Prvi nastup Selenina holograma očekuje se oko 2018. godine. Do tada uživajte u Jennifer Lopez koju prilažemo u nastavku.

Jennifer Lopez Selena tribute